Ontinyent executa millores en la seguretat de 6 camins del disseminat per valor de 120.000 euros

Les actuacions estan sent executades per empreses locals a diversos punts del Camí Vell de Biar, Camí de Mossén Conca, Camí Fons, Camí Vell d'Agullent, Camí Vell d'Agres i Camí del Fanal

Guardar

Camí d'Ontinyent
Camí d'Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent està executant millores aquests dies en fins a 6 camins del disseminat per valor de 120.000 euros. En concret, aquestes actuacions estan sent executades per empreses locals a diversos punts del Camí Vell de Biar, Camí de Mossén Conca, Camí Fondo, Camí Vell d'Agullent, Camí Vell d'Agres i Camí de la Farola, i compten per al seu finançament amb el suport de les ajudes de la Conselleria de Justícia, Interior i administració pública de la Generalitat Valenciana dins les subvencions a municipis afectats per la DANA de 2019.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, i el de Camins, Manuel Cuesta, han visitat algunes d'aquestes actuacions "que vam incloure en la sol·licitud d'ajudes que vam fer a la Generalitat per continuar actuant sobre els espais afectats per la DANA de 2019. En l'última convocatòria d'aquestes ajudes, en octubre de l'any passat, vam aconseguir ser una de les 5 ciutats amb més subvencions de les 72 que van rebre aquests fons de la Conselleria, i ara és bon moment per dur a terme aquestes millores de manera agrupada", explicaven.

Així, aquest dijous finalitzaven les tasques de reparació del Camí Vell de Biar, del ramal 7B del camí de Mosén Conca i camí Fondo, una actuació que ha servit per a reparar prop de 1.500 m² de paviment (Biar 750 m², Mosén Conca 450 m² i Fondo 225 m²) amb un pressupost de 47.874,30 euros. Una altra obra que ja ha finalitzat és la reparació del Camí Vell d'Agullent, on s'ha executat 35 metres de mur per consolidar el terreny sobre el qual va el paviment, amb un pressupost de 12.553, 79 euros.

Als dies vinents hi ha previstes altres actuacions dins d'aquesta línia, com seran la reparació del Camí Vell d'Agres, on es restituirà 110 metres de cuneta amb un pressupost de 28.092,07 euros; i la reparació de la cuneta del Camí de la Farola amb restitució de 230 metres; tot amb un pressupost d'adjudicació 31.372,03 euros.

Arxivat a:

Destacats