Ontinyent crearà cinc llocs de treball en l'àmbit forestal amb una subvenció de 55.000 euros del programa "Emerge"

Guardar

Pablo Úbeda
Pablo Úbeda

L'Ajuntament d'Ontinyent ha obtingut una subvenció de 54.973 euros del programa "Emerge" de la Generalitat Valenciana que permetrà contractar cinc persones per a la realització de tasques forestals durant un període de sis mesos a jornada completa. En concret, l'ajuda, gestionada pel departament de Personal i Modernització, serà utilitzada per contractar un capatàs forestal i quatre peons forestals que duen a terme diverses tasques de neteja de muntanyes i zones forestals.

La selecció de personal s'articularà a través del Servei Valencià d'Ocupació Labora. Per a poder accedir a aquestes contractacions les persones desocupades hauran d'estar inscrites en Labora i tindre actualitzada la seua demanda d'ocupació. El regidor de Personal, Pablo Úbeda, destacava que "des del Govern d'Ontinyent no perdrem cap oportunitat de crear llocs de treball de manera directa o indirecta. En haver aconseguit aquesta subvenció, podrem contractar a cinc persones, que se sumaran a les més de 300 contractacions directes que hem realitzat als últims anys".

Les persones interessades hauran d'estar inscrites com a demandants d'ocupació en els espais LABORA. Per al lloc de capatàs forestal el Codi Ocupació és 64101022; mentre que per als quatre peons forestals el codi Ocupació és 95431028. Caldrà revisar la Demanda d'Ocupació a LABORA per tal de tindre els codis d'ocupació com a llocs sol·licitats. El termini per a presentar sol·licitud és fins al pròxim dimarts 10 d'octubre, dia inclòs.

Destacats