Ontinyent augmenta en un 40% les subvencions municipals a clubs i entitats esportives

L'Ajuntament obri el termini per a la presentació de sol·licituds d'aquestes ajudes fins a l'11 de juliol

Guardar

El regidor d'Esports d'Ontinyent, Óscar Borrell, entregant un premi
El regidor d'Esports d'Ontinyent, Óscar Borrell, entregant un premi

L'Ajuntament d'Ontinyent obria aquest dimarts 21 de juny i fins a l'11 de juliol el termini perquè les entitats esportives opten a subvencions municipals, una convocatòria que enguany compta amb una dotació econòmica de 38.000 euros, superior en un 40% als 27.000 de l'edició anterior.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, explicava que aquest augment arriba després de la posada en funcionament en 2021 del nou sistema de concurrència competitiva en atenció a una demanda del Consell Municipal d'Esports. "Ara volem fer un pas més enllà i augmentar la dotació econòmica i amb ella el suport als clubs i entitats esportives locals", assenyalava.

L'anunci de la convocatòria s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província, i les bases poden ser consultades a l'enllaç https://www.ontinyent.es/pagina/subvencions-2022 o accedint des de la pàgina web municipal seguint la ruta Ajuntament-Àrees-Esports-Subvencions 2022. La present convocatòria serà aplicable a les sol·licituds de subvenció presentades per a les activitats a realitzar en la temporada esportiva 2021-2022 o bé per a l'any 2022 depenent de quina siga la d'aplicació per a cada entitat sol·licitant.

La quantia màxima de cada subvenció atorgada a l'emparament d'aquesta convocatòria no podrà excedir en cap cas del 50% del cost del programa anual de l'entitat ni superar el seu dèficit previst, amb la quantia mínima a percebre de 200 €, atorgant-se en funció de la baremació obtinguda seguint els criteris establerts en cada convocatòria.

Arxivat a:

Destacats