Ontinyent augmenta un 30% l'aportació la Fundació Universitària en 2024

Guardar

Patronat de la Fundació Universitaria Campus Ontinyent
Patronat de la Fundació Universitaria Campus Ontinyent

L'Ajuntament d'Ontinyent augmenta en un 30% l'aportació a la Fundació Universitària Campus Ontinyent en l'any 2024. El patronat de la Fundació aprovava en la seua última sessió (el passat mes de desembre) la proposta de pressupost per a l'entitat per al 2024, que inclou un augment del 30% de l'aportació anual de l'Ajuntament d'Ontinyent respecte a l'exercici anterior.

En concret, l'aportació de l'Ajuntament a la Fundació passa en 2024 de 85.000 a 111.000 euros, una xifra que creix per tal de fer possible continuar amb la implantació del Màster en Psicologia Sanitària i mantenir el suport a altres accions incloses al Pla d'Actuació per a 2024, com ara l'augment de la dotació i projecció dels premis i treballs; la continuació de la Universitat de Tardor, la Universitat de Primavera o la Nau Gran; la cursa universitària, la difusió del Campus o la gestió de la seua activitat docent.

El regidor d'Educació, Ferran Gandia, destacava que el Màster "igual que les titulacions que oferim, està comptant amb una gran acceptació. És un títol de caràcter professionalitzant per a l'estudiantat llicenciat en Psicologia, que capacita per exercir la professió de Psicòleg General Sanitari". Gandia afegia que "disposar de l'oferta de titulacions que tenim i amb aquest Màster és fruit d'un intens treball conjunt dels patrons de la Fundació Universitària, presidida pel nostre alcalde Jorge Rodríguez i amb l'Ajuntament, la Universitat i Caixa Ontinyent al front, gràcies al qual podem dir que Ontinyent és ja una referència universitària a les Comarques Central Valencianes", manifestava.

Ferran Gandia recordava que a més de l'augment de la partida per a la Fundació Universitària fins als 111.000 euros, el pressupost municipal d'Ontinyent per a 2024 destinarà altres 96.000 per a la col·laboració amb la UNED i a la continuïtat de les ajudes per al transport universitari a altres localitats, "amb la qual cosa estem destinant 200.000 euros per impulsar la formació universitària vinculada a la ciutat, ratificant l'aposta que hem fet per la formació com la millor eina per atraure i retindre talent", destacava.

Destacats