El museu MAOVA d'Ontinyent acull una exposició sobre un projecte de gestió de residus a Nicaragua

La mostra arriba de la mà de l'ONG "Infància sin Fronteras" i presenta els treballs que es fan per reduir l'impacte ambiental i protegir la salut pública

Guardar

Àlex Borrell i Manuel Arocas al museu MAOVA
Àlex Borrell i Manuel Arocas al museu MAOVA

El museu MAOVA d'Ontinyent acull des d'este dimarts 6 de febrer i fins al pròxim 16 de febrer una exposició sobre el projecte "Creació d'un sistema de gestió integral dels residus sòlids per al municipi de Sant Ramón (Matagalpa)". Es tracta d'una exposició que arriba de la mà de l'ONG "Infància sense fronteres" cofinançada per la Generalitat Valenciana, que exposa els treballs executats amb esta iniciativa, que pretén una gestió adequada dels residus en esta localitat, per a reduir l'impacte ambiental i protegir la salut pública.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, i Manuel Arocas en representació de l'ONG han visitat la mostra, explicant que "en implementar activitats per a la gestió i reutilització de residus, es reduïx dràsticament la petjada ecològica a més de suposar importants implicacions per a la salut pública, ja que els residus són un dels principals agents propagadors de malalties infeccioses". L'exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores; de dimarts a divendres de 17.00 a 20.00 hores, i dissabte de 18.00 a 21.00 hores.

"L'últim ball" este divendres en el Teatre Echegaray

Des de la regidoria de Cultura també s'ha recordat que este divendres arriba la següent activitat de la programació cultural municipal d'este semestre, amb l'espectacle "L'últim ball", de la companyia L'Horta Teatre. Els coneguts actors Alfred Picó i Carles Alberola protagonitzen esta representació de 70 minuts de duració, dirigida a un públic adult, que planteja un homenatge als actors i actrius teatrals anònims que, amb els seus espectacles, més enllà de l'èxit o del fracàs, del reconeixement o dels premis, han fet feliç a molta gent. "Un espectacle d'humor, creat per a fer riure, plorar i viure tot més intensament", segons s'explica des de la mateixa companyia. Les entrades es poden adquirir en venda anticipada al preu de 10 euros en la web www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i de 12 euros en entrada general el dia de la representació en taquilla a partir d'una hora abans de l'espectacle.

Destacats