Jorge Rodríguez destaca com a “crucial” mantenir el suport de les administracions al sector tèxtil

L'alcalde participa juntament amb el president de la Generalitat d'una visita als expositors valencians que participen en la fira Heimtextil

Guardar

Nuria Montes, Carlos Mazón i Jorge Rodríguez a la fira d'Heimtextil
Nuria Montes, Carlos Mazón i Jorge Rodríguez a la fira d'Heimtextil

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha qualificat de "crucial per a Ontinyent i per a la Comunitat Valenciana" mantenir el suport de les administracions al sector tèxtil. Així ho manifestava el primer edil ontinyentí aquest matí a la fira Heimextil de Frankfurt, durant la visita als expositors valencians que participen en la fira que realitzava el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón juntament amb la consellera d'Innovacó, Indústria, Comerç i Turisme, Núria Montes.

La visita, en la que també participava en representació de la Diputació de València la vicepresidenta 1a de la institució, l'ontinyentina Natàlia Enguix, incloïa també una trobada amb el gerent del recinte firal Messe Frankfurt, Detlef Braun, i el president del Consell Intertèxtil Espanyol i de l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL) Pepe Serna.

Jorge Rodríguez mostrava la seua satisfacció "per poder estar ací donant suport al sector tèxtil, tan important per a Ontinyent, com demostra que som la ciutat d'Espanya amb major representació en aquesta fira". L'alcalde destacava la importància "que les administracions mostren el seu suport al sector, un suport que el president i la consellera mostren amb la seua presència. Encoratgem a la Generalitat a continuar en eixe camí tant per ajudar a l'exportació i la internacionalització com també a la participació en fires i a la millora dels polígons industrials que acullen a les nostres empreses".

Natàlia Enguix coincidia en posar en relleu la implicació de les administracions tot destacant que des de la Diputació "continuarem treballant en les línies que també han apuntat el president i la consellera, de donar suport a les empreses a exportar els seus productes amb garantia d'excel·lència i seguretat, i per això posarem en marxa una línia d'ajudes a les associacions empresarials perquè donen suport a les empreses a internacionalitzar-se i mostrar els seus productes a l'exterior de la millor manera possible", concloïa.

Destacats