La Generalitat incorpora la parada de bus del recinte firal com a punt de partida dels serveis de transport interurbà a Ontinyent

Guardar

Bus interurbà a Ontinyent
Bus interurbà a Ontinyent

La Generalitat Valenciana ha incorporat la parada de bus del recinte firal com a punt de partida dels serveis de transport interurbà a la ciutat. Així, la nova empresa concessionària de la línia 716 Ontinyent-València, ALSA, començava el passat 1 de febrer a prestar servei amb aquesta parada com a punt d'eixida, mantenint 3 autobusos d'anada i 3 de tornada de dilluns a divendres i 1 d'anada i 1 de tornada els dissabtes, diumenges i festius.

El regidor de Transports, Jordi Vallés, explicava que "des de la Direcció General de Transports i Logística de la Generalitat ens ha explicat que està previst que en al voltant de 4 mesos es pose en marxa la nova línia entre Ontinyent i Xàtiva, que serà operada per La Concepción, i que també comptarà com a punt d'eixida amb la parada del recinte firal".

Vallés explicava que, tenint en compte les peticions formulades des de l'Ajuntament, la nova línia inclourà una parada en el nou Hospital, "i està estudiant-se la distribució de la resta de parades per atendre adequadament les necessitats de la ciutadania". El regidor apuntava que "el transport en bus és molt important per reduir la dependència del cotxe per traslladar-se i vertebrar la comunicació entre les comarques, i per això seguirem treballant amb la Generalitat perquè els canvis i novetats siguen el més beneficiosos, còmodes i segurs possibles per a la ciutadania", remarcava.

Destacats