Educació garanteix els fons necessaris per a la finalització de l'obra del CEIP Martínez Valls a Ontinyent

Guardar

El conseller José Antonio Rovira es reunix amb Jorge Rodríguez
El conseller José Antonio Rovira es reunix amb Jorge Rodríguez

La Conselleria d'Educació aportarà els fons necessaris per a la finalització de l'obra de reforma del CEIP Martínez Valls inclosa dins del pla "Edificant". Així ho confirmava el conseller José Antonio Rovira en la reunió que mantenia aquest dijous amb l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; els regidors de Territori i Educació, Óscar Borrell i Ferran Gandia; la direcció del CEIP Martínez Valls i representants de l'AMPA del centre.

Cal recordar que l'obra de reforma del centre està paralitzada després que l'empresa adjudicatària de les obres haja abandonat la seua execució. En l'encontre es confirmava que quan es redacte el projecte de finalització de l'obra, si la quantia coincideix amb els 2,8 milions d'euros contemplats en la redelegació d'obres que el ple ontinyentí va aprovar el passat mes de desembre, es podrà continuar amb el procés, i en cas que l'import no coincidira s'hauria de fer una nova redelegació que permeta a l'Ajuntament procedir a una nova licitació de l'obra.

En l'encontre, el conseller d'Educació també es comprometia amb l'alcalde i els representants de la comunitat educativa a estudiar una millora dels equipaments dels aularis provisionals, dotant-los de nous equipaments pedagògics de qualitat, així com a prendre noves mesures per minimitzar les molèsties en el temps que dure l'obra.

Jorge Rodríguez explicava que "tant la Conselleria com l'Ajuntament coincidim en lamentar que l'empresa no haja complit amb allò que estava acordat, però ara estan buscant-se solucions de la manera més ràpida possible, i va a treballar-se perquè l'alumnat estiga en les millors condicions durant el temps que dure l'obra". L'alcalde agraïa la presència de la direcció del col·legi i de la representació de l'AMPA "perquè volíem la màxima transparència i que la comunitat educativa tinga de primera mà tota la informació necessària", assenyalava.

Destacats