El Campus d’Ontinyent obri la matrícula amb la totalitat de les places esgotades i una llista d’espera de 3500 persones

L’alcalde Jorge Rodríguez destacava que "aquestes xifres són el resultat de molts anys de treball conjunt de la Fundació i la Universitat de València"

Guardar

Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent i Maria Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València
Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent i Maria Vicenta Mestre, rectora de la Universitat de València

El Campus d'Ontinyent obri el termini per a la matrícula amb la totalitat de les places esgotades en les seues quatre titulacions per al curs 2022/2023 (Infermeria, Administració i Direcció d'Empreses, Mestre/a d'Educació Infantil i ciències de l'Activitat Física i l'Esport), quedant 3572 estudiants en llista d'espera. A aquesta xifra, cal sumar les 697 persones que estan en llista d'espera per al Màster Oficial en Psicologia Sanitaria, que començarà a impartir-se aquest setembre.

El president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent i alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que "aquestes xifres ens omplin d'orgull com a ciutat" perquè són el resultat de molts anys de treball conjunt per part dels patrons de la Fundació i la implicació de la Universitat de València, que ha sigut clau per al creixement del campus.

Per la seua part, el regidor d'Educació, Òscar Borrell, destacava que aquestes xifres constaten que "Ontinyent és ja tot un referent universitari a les Comarques centrals".

A la demanda global de les quatre titulacions cal destacar l'increment de les notes de tall que han pujat per a l'accés a una plaça. En el grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport es requereix un 10,52 sobre 14; per al grau d'Educació Infantil un 8,87; per a ADE un 7,15 i per a Infermeria la nota de tall es dispara a un 12,22.

Destacats