La campanya d'abonaments gratuïts per a majors i aturats a la piscina coberta d'Ontinyent arriba al seu equador amb llista d'espera

Guardar

El regidor d'Esports, Ferran Gandia, a la piscina coberta d'Ontinyent
El regidor d'Esports, Ferran Gandia, a la piscina coberta d'Ontinyent

La campanya d'abonaments gratuïts per a majors i aturats a la piscina coberta d'Ontinyent arriba al seu equador amb llista d'espera. Els primers 3 mesos de funcionament de la iniciativa (de novembre de 2023 a gener de 2024) dels 6 previstos (fins a abril d'enguany) han suposat l'oferiment cada mes de 175 places gratuïtes per a majors de 60 anys i aturats de llarga durada, repartides de forma rotativa, que s'han esgotat cada mes, generant una demanda mitjana de 40 persones addicionals en llista d'espera. Per ara, són més de 230 les persones diferents que s'han beneficiat de la iniciativa.

El regidor d'Esports, Ferran Gandia, explicava que "creguem fermament en els beneficis físics i mentals per a la ciutadania de la pràctica esportiva, i sectors com els que poden accedir a estos abonaments són d'un especial interés per les seues característiques". Cal recordar que per tal de fer accessibles els 175 abonaments a la màxima quantitat de persones, cada mes cal tornar a apuntar-se, tenint prioritat per accedir aquelles persones que no hagen gaudit del servei el mes anterior.

Els abonaments es poden utilitzar tant per a la piscina com per al gimnàs de la mateixa, sempre en horari de 07:00 a 16:00 hores, "un horari al qual les persones a qui s'adreça l'oferta van a poder fer ús de les instal·lacions sense sobrecarregar les hores a les quals venen altres", segons explicava el director de la piscina, Marco Larrañaga.

Les inscripcions es poden fer a la mateixa piscina coberta, havent de presentar-se la corresponent documentació justificativa adjunta al formulari d'inscripció. L'adquisició de l'abonament implica d'un compromís d'ús regular del mateix, i en cas de detectar una falta d'ús, aquest abonament podrà ser retirat per a posar-lo a disposició d'un altre usuari de la llista d'espera. La targeta d'accés que es lliura, al càrrec de la persona usuària, és personal i intransferible.

Destacats