L'ambaixador d'Uzbekistan destaca el caràcter pioner de la presència del seu país a l'entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent

Jorge Rodríguez agraeix a la comparsa Mudéjares el treball per fer possible la visita d'autoritats internacionals a la ciutat

Guardar

Jakhongir Ganiev i Jorge Rodríguez
Jakhongir Ganiev i Jorge Rodríguez

"És la primera volta que es dona una col·laboració com aquesta en la història de les relacions entre Uzbekistan i Espanya, estem agraïts i volem continuar cooperant de manera productiva i amistosa". Eren les paraules de l'ambaixador d'Uzbekistan, Jakhongir Ganiev, després de signar al llibre d'honor de l'Ajuntament de la ciutat, on acudia encapçalant una delegació uzbeka convidada per la comparsa Mudéjares, la qual ha donat un important paper a aquest país en la seua capitania a les festes de Moros i Cristians d'enguany.

Ganiev, que acudia acompanyat pel consol d'Uzbekistan en Espanya, Shukhrat Adilov; era rebut per l'alcalde Jorge Rodríguez i els regidors de la corporació, així com per diversos representants de la comparsa Mudéjares encapçalats pel capità moro de les festes d'enguany, Alberto Climent, així com el cronista oficial de la ciutat i també fester de la comparsa, Alfred Bernabeu.

Jorge Rodríguez lliurava a l'ambaixador i el consol un llibre sobre Ontinyent, així com un xicotet lot de productes típics, agraint la visita i també el treball de la comparsa Mudéjares per facilitar l'assistència d'autoritats internacionals a les festes de la ciutat. El primer edil també valorava positivament la visita pel que suposa de promoció exterior de la ciutat, un dels requisits necessaris per a avançar cap a la consecució de la declaració d'Interés Turístic Internacional de les festes.

Els i les membres de la delegació uzbeka tenien paraules d'agraïment per l'hospitalitat ontinyentina i mostraven la seua expectació per assistir als actes centrals de les festes morocristianes d'Ontinyent.

Arxivat a:

Destacats