L'alcalde d'Ontinyent i la direcció del CEIP Martínez Valls es reuniran amb el conseller d'Educació per abordar la situació del centre educatiu

Guardar

Reunió de l'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i la direcció del CEIP Martínez Valls
Reunió de l'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i la direcció del CEIP Martínez Valls

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Territori, Óscar Borrell, es reuniran aquest dijous a València amb el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, en un encontre al qual a més de repassar l'execució del pla Edificant a la ciutat, s'atendrà específicament la situació generada al CEIP Martínez Valls després de l'abandonament de l'empresa que havia d'executar les obres. En aquest encontre participarà també la direcció d'aquest col·legi i representants de l'AMPA, que podran així traslladar de primera mà a la resta de la comunitat educativa les conclusions de la reunió amb el conseller.

El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que a la reunió també es parlarà del projecte de l'IES Jaume I, enviat a la Direcció Territorial en juliol de l'any 2022, per a la seua incorporació al pla "Edificant" per import d'1,5 milions d'euros. Borrell destacava que confirmar esta inversió "suposarà actuar en tots els centres d'Ontinyent i superar els 40 milions d'euros d'inversió dins del Pla Edificant".

Borrell recordava que el Pla Edificant a Ontinyent ha suposat una execució del 60% del pla amb les obres finalitzades en l'IES Pou Clar, el CEIP Lluís Vives; el CEIP La Solana, el CEIP Carmelo Ripoll, el CEE Vall Blanca i el CEIP Bonavista. A més cal indicar que a l'IES L'Estació s'està executant la completa demolició de l'antic edifici i l'imminent començament de la cimentació del nou edifici per a després continuar amb el Conservatori. Està en procés de resolució el contracte del CEIP Martínez Valls per l'abandonament de l'empresa i en estudi, per part de la Conselleria, l'augment de delegació en el CEIP Vicente Gironès.

Destacats