715 persones sol·liciten una de les 40 places del nou Màster en Psicologia General Sanitària del Campus d'Ontinyent

Óscar Borrell destaca que l'allau de demandes per a la nova oferta formativa de postgrau demostra l'encert en la selecció d'aquesta titulació per completar l'oferta del Campus

Guardar

L'alcalde Jorge Rodríguez i la rectora Mavi Mestre
L'alcalde Jorge Rodríguez i la rectora Mavi Mestre

Un total de 715 persones han sol·licitat optar a una de les 40 places del nou Màster en Psicologia General Sanitària que oferirà per primera volta el Campus d'Ontinyent de la Universitat de València (UV) en el curs 2022/23. El termini de preinscripcions per accedir a aquestes places concloïa aquest dimecres amb aquesta xifra de sol·licituds, que el regidor d'Educació, Óscar Borrell, valorava molt positivament.

En paraules de Borrell "aquests resultats ratifiquen que l'aposta feta per completar l'oferta del Campus amb aquest Màster ha estat un encert, igual que va ser la tria de les diferents titulacions de la UV amb què comptem a la ciutat. Des que l'alcalde Jorge Rodríguez i la rectora Mavi Mestre van fer oficial a principis de 2020 l'inici dels treballs per posar en marxa el Màster, ha estat molt intens el treball que s'ha hagut de fer, però amb aquesta acollida constatem que ha pagat la pena. L'impuls al Campus per part de l'Ajuntament, Universitat i Caixa Ontinyent a través de la Fundació Universitària ens ha convertit en una referència universitària a les Comarques Central Valencianes", manifestava.

El Màster en Psicologia General Sanitària és un títol de caràcter profesionalizant per als llicenciats/graduats en Psicologia, que capacita per exercir la professió de "Psicòleg General Sanitari". Segons l'últim Estudi d'Inserció Laboral (EIL) del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària elaborat per la Universitat de València, aquest Màster té una taxa d'activitat del 97,6%, d'ocupació del 82,5% i d'ocupació al cap de 6 mesos del Màster del 84,4%. Des de la UV es confirmava que per a la docència del Màster es comptarà amb professorat de la Facultat i també altre extern per a la docència reglada, que en aquest cas serà integrat per professionals de la zona.

El regidor destacava la importància de comptar amb les instal·lacions adequades per oferir aquesta formació, que amplia a 5 les titulacions universitàries que s'ofereixen (Grau d'Administració i Direcció d'Empreses; Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport; Grau de Mestre/a d'Educació Infantil; Grau d'Infermeria; i Màster en Psicologia General Sanitària) a més d'Unisocietat.

Arxivat a:

Destacats