Rodríguez anuncia que les obres del CEIP Bonavista d' Ontinyent ampliaran pressupost fins als 3 milions d’euros

L'alcalde d'Ontinyent visita la part de l'obra destinada al nou aulari infantil, que es recepciona hui dimarts

Guardar

Imatge de Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, en la seua visita al centre
Imatge de Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent, en la seua visita al centre

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que les obres de remodelació del CEIP Bonavista incloses en el pla "Edificant" ampliaran el pressupost fins als 3 milions d'euros i inclouran una nova aula de 130 m² per a nous usos pedagògics, entre altres millores. Així ho feia públic en la seua visita a la part de l'obra destinada al nou aulari infantil, que es recepciona aquest mateix dimarts.

El primer edil, que visitava el centre acompanyat del regidor d'Educació, Óscar Borrell; el director del col·legi, Kike Molina; responsables de l'empresa que està duent a terme les obres i tècnics municipals, posava en relleu "la coordinació i la suma d'esforços per portar avant un projecte que es reclamava des de feia dècades, i que reflecteix la filosòfica pedagògica del centre". L'alcalde també anunciava que s'espera que l'obra estiga finalitzada en el segon semestre d'aquest mateix any.

Cal recordar que en la primera fase de l'obra, que finança la Generalitat Valenciana i executa l'Ajuntament, s'inclou l'ampliació de noves aules amb més espais complementaris, a més d'una nova zona de jocs infantils i una connexió coberta i nova edificació per a serveis en el pati de primària. En la segona fase s'inclou la dotació d'un nou ascensor, millores en el revestiment tèrmic, fusteria exterior, accessibilitat, instal·lació elèctrica i climatització, o reparació de pilars i goteres, així com a la substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs, pavimentat dels accessos als edificis i condicionament acústic del menjador.

Ara, amb l'ampliació anunciada per l'alcalde, es desenvolupa la reparació de la coberta a la seua totalitat; es crearà una nova aula de 130 m² per a usos pedagògics i es dotarà en l'edifici de primària d'un SATE (sistema integral d'aïllament tèrmic exterior). Les noves aules (d'educació infantil) arriben a 6, dues d'elles d'usos múltiples.

El director del centre, Kike Molina, mostrava l'alegria que està vivint-se en el centre davant de l'avanç de les obres i la dotació de les noves aules, una demanda històrica del centre, que es remunta a fa més de 30 anys. Molina donava les gràcies "a les famílies pel seu suport, en l'Ajuntament i també a l'atenció de l'empresa constructora" i explicava que les noves aules seran ja utilitzades per l'alumnat de menor edat del centre, mentre que els i les alumnes de tercer a sisé de primària estan ja en el col·legi La Solana, agraint en la comunitat educativa d'aquest centre el seu acolliment. Molina es mostrava "emocionat" pel transcurs d'unes obres "que repleguen el passat, present i futur del centre. No oblidem d'on venim, on estem i on anem, estem molt contents de poder viure això després de tants anys".

Arxivat a:

Destacats