Sueca reasfalta 3.500 metres quadrats de camins rurals

El projecte comprén dos fases més de reasfaltat que sumaran un total de 12.000 metres quadrats

Guardar

L'Ajuntament de Sueca, a través del Consell Agrari, està procedint a l'asfaltat de 3.500 metres quadrats de camins rurals que es trobaven en un estat deteriorat. “Es tracta d'una actuació molt important a la qual se sumaran, en breu, dos fases més. La labor del Consell Agrari és el manteniment de les carreteres i és el que ens hem proposat, donat l'estat en què es trobaven molts d'estos camins”, ha assenyalat el president del Consell Agrari i regidor d'Agricultura, José Luis Ribera. 

“Des de l'Ajuntament, malgrat tots els obstacles que hem tingut per diferents causes, tant administratives com a conseqüència de la pandèmia, continuarem treballant per a dignificar els nostres camins rurals. En este moment, realitzarem esta fase de repavimentació que no serà l'última. Des del Consell Agrari i des de l'Ajuntament, volem augmentar enguany encara la quantia econòmica per a millorar unes infraestructures que no sols utilitzen els agricultors sinó també la ciutadania”, ha explicat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui ha volgut també demanar disculpes per les molèsties momentànies que es puguen causar mentre duren els treballs.

En la segona fase està previst també l'asfaltat d'altres 3.000 metres quadrats de carretera i, en una tercera, al voltant de 4.000; en total, es reasfaltaran al voltant de 12.000 metres quadrats. L'objectiu principal és augmentar al màxim la seguretat dels usuaris d'estos camins. “Hem reduït també el tonatge dels vehicles no agrícoles que circulen per ells per a intentar preservar el major temps possible el bon estat de les carreteres. A partir del dia 4 de juliol, anem a reasfaltar les zones més xicotetes que ho necessiten i a repintar tots els senyals del terme municipal, com es fa tots els estius de cara a la campanya d'estiu i de la sega”, en paraules de José Luis Ribera. 

Arxivat a:

Destacats