Sueca ofereix una oferta variada d'activitats esportives i d'entreteniment a les seues platges

Guardar

La regidora Manoli Egea en una platja de Sueca
La regidora Manoli Egea en una platja de Sueca

L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Turisme, proposa a la ciutadania i visitants, un any més, un programa variat d'activitats per a gaudir a les seues platges. La responsable de l'àrea, Manoli Egea, ha assenyalat la importància d'activar l'oferta lúdica en la nostra zona marítima per a afavorir i potenciar els nostres atractius turístics. "La nostra pretensió ha sigut programar una sèrie d'activitats per a diferents edats, a fi que es puga gaudir d'una oferta d'oci variada, en la qual s'inclouen activitats esportives i sessions de cinema en l'arena; jocs per als xiquets i xiquetes a les vesprades i una nit d'orquestra", ha assenyalat Manoli Egea, qui ha explicat també que, enguany, com a novetat, l'oferta d'activitats esportives inclou sessions de zumba en horari de vesprada, "pensem que hi ha persones que treballen als matins i no podien accedir a aquestes classes i volem que puguen gaudir també d'aquestes activitats que es fan en l'arena i que la ciutadania ens demanda. Si funciona bé, el pròxim estiu oferirem les mateixes activitats al matí i a la vesprada".

Entre les activitats esportives que s'ofereixen, es troben les classes de pilates i fitness (en horari de matí, a les platges de les Palmeres, la Llastra, Mareny Blau i Bega de Mar), i zumba (en horari de vesprada, a la platja de les Palmeres). Pel que respecta al cinema familiar que s'oferirà en l'arena també, es podrà gaudir de quatre sessions durant l'estiu: els dies 8 de juliol, en les Palmeres ("Los Croods 2. Una nueva era"); el 22 de juliol, en la Llastra ("A todo tren. Destino Asturias"); l'11 d'agost, en Bega de Mar ("Como perros y gatos. La patrulla unida") i 18 d'agost, en les Palmeres ("Tom & Jerry"). Totes les projeccions seran a les 22 hores.

D'altra banda, la regidora de Turisme ha explicat que enguany s'oferirà també la possibilitat que els usuaris i usuàries de les nostres platges puguen realitzar una enquesta a fi de conéixer millor les seues preferències i suggeriments. Per a això, hauran d'acudir a la Tourist Info, situada en el passeig de les Palmeres, on se'ls facilitarà. Allí mateix podran obtenir també tota la informació respecte a l'oferta d'activitats o, si ho prefereixen, consultar les xarxes socials de l'Ajuntament de Sueca i Sueca Turisme.

Arxivat a:

Destacats