Cullera reclama a la GVA que amplie l’horari d’estiu del consultori del Far

Guardar

Consultori mèdic del far de Cullera
Consultori mèdic del far de Cullera

L'Ajuntament de Cullera reclama a la Generalitat Valenciana l'ampliació de l'horari d'estiu del consultori mèdic de la pedania del Far davant l'augment exponencial de la població en aquesta zona durant la temporada estival.

Segons van informar des de la Conselleria de Sanitat, no s'anava a obrir aquest consultori fins a una altra ordre a causa de la falta de personal. Després de les negociacions dels últims dies, el consistori ha aconseguit que almenys es mantinga el mateix horari d'atenció que en els mesos d'hivern.

“No ens conformem. Som conscients del gran esforç que ha realitzat tot el personal sanitari en aquests mesos de pandèmia però el Far i Cullera com a municipi turístic no es pot permetre aquesta disminució assistencial. Cullera és un destí segur, entre altres raons, pel seu nivell d'assistència sanitària», ha manifestat l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor.

El departament de Salut de la Ribera ha comunicat a l'ajuntament que el consultori mèdic del Far obrirà a partir d'aquesta mateixa setmana tots els dimarts i dijous de 8 a 11h.

«No podem anar arrere en assistència sanitària. La població del Far no pot quedar-se sense atenció mèdica en la seua zona i més durant els mesos d'estiu que hi ha moltíssima més gent», ha assegurat la regidora delegada de Sanitat, Susi Meliá.

«Agraïm que hagen decidit obrir el centre dos dies a la setmana però ens continua semblant insuficient. Estem en una època de l'any on la població creix de manera exponencial en aqueixa zona i a més hi ha moltes persones majors vivint allí. Per això continuem reclamant que el consultori òbriga més dies a la setmana»

Fins ara el consultori del Far obria durant l'estiu tots els dies mentre que la resta de l'any oferia assistència sanitària dos dies a la setmana, els dimarts i dijous. 

Arxivat a:

Destacats