Teatre i espectacle infantil a l'espai escènic del Martínez Bellver de Xàtiva

Guardar

Espai Martínez Bellver Xàtiva
Espai Martínez Bellver Xàtiva

Els més menuts podran gaudir al col·legi Martínez Bellver d'actuacions teatrals durant les vesprades de Fira, a partir de les 19:30 hores.

El dia 15 d'agost es representarà «Máximo Óptimo», un autèntic circ de butxaca efectuat amb objectes quotidians i amb un bufó del segle XXI que combina l'espontaneïtat del carrer amb el gest còmic del pallasso. Per al dia 16 està previst «Volando vengo» (accessible per a persones sordes), un espectacle de trapezi mini volant, ambientat als anys vint, on quatre personatges porten a terme la gran exhibició final del trapezi de vol, no sense abans superar una infinitat de problemes, colps i intents fallits.

Per al dia 17 tindrà lloc l'espectacle gestual «Tartana», el qual uneix investigació sobre la tècnica de bàscula coreana, equilibri sobre mans i humor, en una escena enquadrada per una furgoneta que fa de suport on es desenvolupa una composició acrobàtica i molt més; mentre que el dia 18 serà el torn de l'espectacle de titelles «Monstres», on un bruixot d'aparença malvada vol expulsar a Pit de la seua casa fent-li sentir por, tot i que Pit no s'espanta fàcilment.

El dia 18 està prevista la representació de «Babo royal» (accessible per a persones sordes), una cita que consta amb un imperi de cinquanta metres quadrats, un rei llunàtic i un trobador singular en un xicotet territori on reina l'excentricitat i on estan prohibits el seny i la normalitat. Tancarà aquest espai el dia 20 d'agost l'espectacle «Rocket Carnival Clownz» de teatre i animació musical, amb el qual un quartet de pallassos estripats i sense concessions realitzaran bogeries inexplicables amb música en directe.

Destacats