La Sant Silvestre omplirà de color els carrers de Xàtiva aquest dijous 28 de desembre

Guardar

Sant Silvestre de Xàtiva
Sant Silvestre de Xàtiva

Aquest dijous 28 de desembre, a les 21 hores, tindrà lloc la tradicional carrera benèfica de Sant Silvestre, amb eixida des de l’Albereda Jaume I.

La cursa, una de les més multitudinàries del calendari xativí, seguirà el recorregut habitual, amb poc més de 4 kilòmetres, passant per algunes de les zones més concorregudes de la ciutat com ara la plaça del Mercat, el carrer la Reina o la plaça la Bassa.

La inscripció té un preu de 3 euros anticipada i de 5 euros el dia de la cursa (de 19 a 20:30h), a la pròpia Albereda. Els dorsals es poden comprar a Decathlon, La Senda del Corredor i Setabis Sport i es podrà inscriure tota persona que així ho desitge, però els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta.

Hi haurà premis per als tres primers classificats en categoria masculina i femenina, tres premis a les millors disfresses individuals i tres premis a les millores disfresses col·lectives.

"Aquesta és una cursa molt divertida, en la qual la gent s’ho passa molt bé, però no sols els participants. Convide a tots els veïns i veïnes a que isquen al carrer a aplaudir i a animar, aportant el seu colorit a la carrera", ha indicat el regidor d’Esports Vicent Lluch.

 

 

Destacats