El Palasiet de Xàtiva acull sainets i concerts d'artistes locals

Les actuacions s'iniciaran a les 23 hores

Guardar

Sainet en l'espai escènic del Palasiet, en Xàtiva
Sainet en l'espai escènic del Palasiet, en Xàtiva

L'espai escènic del Jardí del Palasiet a Xàtiva es destinarà, com és habitual, als espectacles i cites vinculades a artistes o associacions de caràcter local.

El dia 15 tindrà lloc una nit de concert per al record, amb homenatge a Antonio Molina i Camilo Sesto mitjançant les artistes Reyes Molina i Atzabeja IV, els qui retran homenatge a aquests dos grans de la música espanyola. El dia 16 serà el torn de l'actuació del grup Cara B, qui versionarà cançons de pop-rock dels anys 80. Aquest grup va nàixer en 2016 i està format per sis membres (Ángel Patiño com a veu solista, Paco Egea veu i guitarra, Masahiro Aramaki a la guitarra elèctrica solista, Cincona Sanchis al baix elèctric, Genís Ibáñez als teclats i Gaspar Nadal a la bateria), tots ells amb gran experiència en el món de la música.

Hi haurà dues nits destinades als sainets amb grups de teatre valencià, mitjançant les associacions falleres de la ciutat. El dia 17 es podrà gaudir de tres sainets: «Joc d'amor», a càrrec de la falla Sant Jordi; «Ànima infidel» per part de la falla Ferroviària; i «Un dia en la consulta», de la falla Avinguda Selgas. El dia 19 es completaran els sainets amb «Jo sé guardar un secret» de la falla Espanyoleto i «El 'Margarito' està molt malament» a càrrec de la falla Sant Feliu.

Les cites en l'espai del Palasiet es completaran el dia 18 d'agost amb el concert «Cançons amb cor», protagonitzat per l'artista local Maria José Patiño i la col·laboració d'Ángel i Javi Patiño. Serà una nit carregada d'emoció amb una selecció de cançons amb melodies inoblidables d'ahir, de hui i de sempre, amb l'acompanyament de músics locals que oferiran un gran espectacle.

Destacats