Un incendi en un habitatge de Xàtiva obliga a confinar als veïns d'eixe edifici

El foc s'ha iniciat sobre les 10 del matí de hui diumenge en el sistema d'aire condicionat d'un habitatge de la setena planta

Guardar

Un bomber treballa en l'extinció de l'incendi en un habitatge
Un bomber treballa en l'extinció de l'incendi en un habitatge

Els veïns i veïnes d'un edifici de Xàtiva han hagut de ser confinats a causa d'un incendi en un bloc de cases de la ciutat. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers s'ha optat per confinar al veïnat a causa de la "gran" quantitat de fum que s'ha produït en l'immoble on ha començat el foc i també en l'escala i els replans de l'edifici.

L'incendi s'ha iniciat a les 10.06 hores en un edifici situat en el carrer de la Reina de Xàtiva tal com ha explicat el Consorci Provincial de Bombers de València en un comunicat. En aquest sentit, el foc s'ha originat en un sistema d'aire condicionat d'un habitatge situat en la setena planta d'aqueix bloc.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat quatre dotacions de bombers de Xàtiva i també de la localitat veïna d'Alzira i, finalment, els bombers han donat per extingit l'incendi una hora després, entorn a les 10.50 hores.

 

Destacats