El Gran Teatre de Xàtiva presenta la seua programació per al Nadal 2022

El Gran Teatre albergarà del 26 de desembre al 3 de gener dos espectacles de teatre-musical, un ballet i una proposta de dansa infantil

Guardar

Escena de l'obra de teatre "Viatge a Oz"
Escena de l'obra de teatre "Viatge a Oz"

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà quatre espectacles per a tota la família durant aquestes festes de Nadal. El dilluns 26 de desembre a les 18h està previst el Teatre-musical «Viatge a Oz», organitzat per Trencadís, amb un preu de 6 euros.

L'espectacle transportarà al públic a un món imaginari, amb paisatges meravellosos i personatges fantàstics que encarnaran les inseguretats de Daura per a demostrar-li que, si ho desitja de debò, no hi ha gens que li puga impedir aconseguir el seu somni.

El dimecres 28 de desembre serà el torn d'un altre teatre-musical: «Amic Frankie» (18h, preu de 6 euros), en el qual quatre actors es presenten davant el públic per a explicar una història diferent i original. Cadascun d'ells parla dels seus temors quan eren xicotets i els personatges que els majors utilitzaven per a atemorir-los.

L'últim espectacle de 2022 serà el ballet «El corsario», a càrrec del Ballet de Cuba Laura Alonso. Aquesta cita (dijous 29 de desembre a les 20:30h i un preu de 25,8 euros, 21,55 amb descomptes) compta amb música d'Adolphe Adam, coreografia de Marius Petipa i adaptació de Laura Alonso. Es dividirà en dos actes de 40 minuts, amb un descans de 10 minuts entremig.

Finalment, el dimarts 3 de gener es podrà gaudir de la proposta de Dansa infantil «MiraMiró», (18h, entrada de 6 euros). Aquest espectacle de dansa i animació de video per als més xicotets naix de l'univers de Joan Miró, amb una selecció de la seua obra gràfica. Els vius colors i les formes geomètriques estimulen la fantasía. Com per art de màgia, les pintures adquireixen vida, transportant-nos a un cosmo-univers imaginari.

Les entrades es poden adquirir en la pàgina web del Gran Teatre de Xàtiva, a través d'Instanticket, o bé en les taquilles del Gran Teatre de forma presencial els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores; o des de dues hores abans de la funció.

Destacats