'URBNS Torrent' arriba al Skate Park de l'avinguda Regna Sofia

Guardar

Urbns Torrent 2022
Urbns Torrent 2022

Demà, a partir de les 10h, el Skate Park de l'avinguda Reina Sofia acollirà la celebració d''URBNS Torrent', l'esdeveniment impulsat per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb Generalitat Valenciana i la Diputació de València, que comptarà amb diferents proves de skateboarding, parkour, acrobàcies amb patinet, un torneig en línia del videojoc NBA 2k i diversos tallers i activitats, a més l'habilitació d'una àrea infantil. Cal destacar que hi haurà diferents premis per valor de 2.800 euros, que es repartiran entre les diferents competicions.

Així, a les 10:30h es realitzarà una classe de BMX, al costat d'un taller d'iniciació en el parkour i altres tallers. Tot seguit, a les 11:30h, es realitzarà una classe de skateboarding, un taller de parkour de nivell mitjà i un taller de fingerboard jam.

Després de la qual cosa se celebrarà, a les 12:30h, la classificació i les finals del torneig sub-16 masculí i femení i la competició speed. Després d'un descans a migdia, es reprengueren les activitats a les 16h amb la classificació de la Skate Cup absolut masculí i femení, que serà l'avantsala del parkour chase & tag, a les 17:45h, i les finals de la competició absoluta de skateboarding, a les 19h.

"Amb aquesta iniciativa volem oferir al públic un esdeveniment esportiu i cultural carregat d'acció, competició i espectacle, que pose en valor els espais verds de la ciutat i el fabulós Skate Park del qual disposem, a més d'enaltir un model de vida saludable i actiu", explica la regidora de Cultura i Esports, Susi Ferrer.

Arxivat a:

Destacats