Torrent viurà la Final de l'Eurocopa amb pantalla gegant en la Plaça Unió Musical

Guardar

Aficionats a Espanya veuen un partit de l'Eurocopa
Aficionats a Espanya veuen un partit de l'Eurocopa

Torrent es prepara per a viure la gran final de l'Eurocopa 2024 en gran. L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d'Esports, que dirigix Guillermo Alonso del Real, ha organitzat un esdeveniment especial en la Plaça Unió Musical perquè els veïns i veïnes puguen gaudir del partit en un ambient festiu i inoblidable.

S'instal·larà una pantalla gegant de 28 metres quadrats perquè ningú es perda ni un sol detall de la trobada. A més, des de les 19.30 hores, una hora i mitja abans del partit, hi haurà ambientació musical i un speaker per a animar al públic. També hi haurà pintacares perquè els més xicotets puguen anar animant a la selecció amb els colors de la Roja.

Des d'anit, el consistori ha volgut mostrar el seu suport a la selecció espanyola il·luminant l'edifici de l'Ajuntament amb els colors de la bandera d'Espanya. Esta il·luminació s'ha realitzat tant anit com durant les nits prèvies a la Gran Final.

Els torrentins i torrentines estan vivint amb molta intensitat l'Eurocopa 2024 i estan bolcats amb la selecció espanyola. En les últimes setmanes, els balcons de la ciutat s'han omplit de banderes d'Espanya i l'ambient als carrers és de gran expectació.

L'Ajuntament de Torrent anima a tots els veïns i veïnes a viure la final en la Plaça Unió Musical i a gaudir de la final de l'Eurocopa en un ambient de festa com si Torrent fora l'Olympiastadion de Berlín.

Destacats