Torrent oferix visites guiades a "Las Madonnas de Leonardo" en tres torns cada dissabte

Els passes guiats dels dissabtes seran en tres torns: a les 10.00, a les 12.00 i a les 18.00 hores

Guardar

Cartell de l'exposició “Las Madonnas de Leonardo” a Torrent
Cartell de l'exposició “Las Madonnas de Leonardo” a Torrent

Torrent oferix visites guiades els dissabtes per a gaudir de l'exposició sensorial “Las Madonnas de Leonardo” en l’Antic Mercat. Una exposició inclusiva i adaptada als cinc sentits, en la qual es pot veure, fer olor, tocar, escoltar i provar. Les passades guiades dels dissabtes seran en tres torns: a les 10:00, a les 12.00 i a les 18.00 hores. 

Fins al 14 de juny, els visitants podran gaudir d'una mostra sensorial de 10 obres mestres de Leonardo da Vinci, en una exposició que per primera vegada visita la Comunitat Valenciana després de l'èxit collit en la Diputació de Saragossa, l'Ajuntament de Logronyo, Villar de Cañas, Carboneras de Guadazaón, Villaescusa de Haro, Daroca i Chinchón. Després de visitar Torrent, esta exposició partirà a Fuengirola i Córdoba.

Les rèpliques de les obres poden ser tocades, permetent apreciar les textures i detalls amb els dits. Les obres estan associades a una aroma específica, transportant al visitant a l'època i l'entorn de l'artista. Un codi QR enllaçat a un vídeo explica l'obra en llenguatge de signes, fent l'exposició accessible a persones amb discapacitat auditiva. Així mateix, s'estimula el sentit del gust, creant una experiència multisensorial completa.

L'exposició presenta una selecció de les obres més emblemàtiques de Leonardo da Vinci, des de la Dama del armillo fins a la Mona Lisa, passant per l'Últim Sopar i els seus secrets més ocults. A més, es pot admirar l'icònic David de Miguel Ángel, completant una visió més àmplia del Renaixement.

Esta exposició està organitzada per MAATK INCLUSIÓ en col·laboració amb la Delegació d'Igualtat de l'Ajuntament de Torrent.

Destacats