Torrent reforça el programa de suport psicològic per a dones a la Casa de la Dona

Guardar

Casa de la Dona Torrent
Casa de la Dona Torrent

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Torrent ha fet un pas important per a millorar el programa d'acompanyament psicològic per a dones de Casa de la Dona, amb la incorporació de nous professionals i l'ampliació de servicis.

L'equip de psicòlegs s'ha vist ampliat amb la incorporació de Jessica Orjales, Marta Rubio i Daniel Navío, estudiants del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària de la Universitat CEU Cardenal Herrera, i Lidia Torralba, estudiant del Màster en Psicologia Jurídica i Forense de la UNIR (Universitat Internacional de La Rioja). Tots ells estan sota la direcció de Sandra Cascales, psicòloga clínica forense.

Gràcies a la incorporació d'estos nous professionals, s'ha pogut ampliar el servici d'assistència a les dones usuàries de Casa de la Dona. Les dones ara poden accedir a sessions individuals i teràpies de grup amb major freqüència, la qual cosa permet millorar l'eficàcia del servici.

La metodologia diagnòstica i terapèutica que s'utilitza en el programa combina tècniques innovadores de neuromodulació amb Teràpia Cognitiu Conductual, enfocament sistèmic, EMDR, caixa d'arena (Sandtray), Teràpia Somàtica i Mindfulness, entre altres. Esta combinació de tècniques permet abordar les necessitats de les dones de manera integral i personalitzada.

Les usuàries del programa han mostrat una gran satisfacció amb l'atenció rebuda. Han destacat la professionalitat dels psicòlegs, la varietat de tècniques utilitzades i l'eficàcia del servici. La millora del programa d'acompanyament psicològic de Casa de la Dona és una mostra més d'este compromís del Consistori amb el benestar de les dones de Torrent.

Destacats