Torrent presumeix dels colors de les seues banderes

Guardar

Paraigües amb la bandera d'Espanya a Torrent
Paraigües amb la bandera d'Espanya a Torrent

A falta d'uns pocs dies per al 9 i el 12 d'octubre, a la ciutat de Torrent ja es respira l'ambient festiu que acompanya al Dia de la Comunitat Valenciana i la Festa Nacional d'Espanya. Els actes de la setmana cultural organitzada per l'Ajuntament ja estan en marxa i, des d'ahir, paraigües rojos, grocs i blaus comencen a adornar els carrers Sagra i Sant Cristòfor, vestint-les amb els colors de la bandera d'Espanya i la Senyera, respectivament, en vespres d'unes dates que prometen ser molt especials. Cal destacar que l'ensenya nacional està conformada per una composició de paraigua d'uns 50 metres, mentre que la Senyera aconseguirà els 70 metres.

"Hem estat treballant a polir fins al més xicotet detall d'aquesta setmana per a submergir-nos de ple en totes dues festivitats. Els nostres carrers lluiran els colors que més ens identifiquen i uneixen com a poble, i estem molt contents que els nostres veïns i veïnes hagen rebut aquesta iniciativa amb tant entusiasme com nosaltres", comenta l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado.

A més, des del consistori torrentí s'estan ultimant els treballs perquè dilluns que ve, per primera vegada, la Senyera descendisca per la façana de l'Ajuntament per a orgull de la multitud reunida en la plaça Bisbe Benlloch. Una imatge que quedarà per sempre en la memòria de la ciutat.

Destacats