Torrent obri la inscripció en 'L'Escola d'Estiu' i 'L'Escola d'Estiu Especial' 2024

La preinscripció en ambdues escoles estarà oberta fins al 15 de juny de 2024 o fins que es cobrisquen totes les places disponibles

Guardar

Diversos xiquets juguen en un col·legi de València. Imatge: Jorge Gil
Diversos xiquets juguen en un col·legi de València. Imatge: Jorge Gil

L'Ajuntament de Torrent ha anunciat este dimecres l'obertura del procés d'inscripció per a participar en dos dels programes escolars que des de la Regidoria d'Educació s'han engegat de cara a este estiu 2024. Així, el departament dirigit per Guillermo Alonso del Real oferix a les famílies de la localitat els programes 'L'Escola d'Estiu' i 'L'Escola d'Estiu Especial': dos programes dirigits a oferir als xiquets i xiquetes de la localitat un estiu ple d'activitats educatives i lúdiques.

D'una banda, 'L'escola d'Estiu' està dirigida a alumnat de Torrent d'infantil i primària (de 3 a 12 anys) i es desenvoluparà en els centres educatius CEIP Sant Pasqual i CEIP El Vaig moldre durant el mes de juliol. Les famílies interessades a apuntar als menors podran triar entre tres opcions d'inscripció: mes complet (110 euros), matinera sense desdejuni (39 euros) i matinera amb desdejuni (51 euros).

Així mateix, les famílies que inscriguen a dos o més germans en esta activitat obtindran un descompte del 10 % en la quota. Tal com ha confirmat l'Ajuntament en un comunicat, el termini de preinscripció estarà disponible fins al 15 de juny o fins que s'esgoten les places existents, ja que són limitades. El procediment es pot realitzar a través d'aquest enllaç.

'L'Escola d'Estiu Especial'

D'altra banda, el segon dels programes que es va a oferir este estiu és el de 'L'Escola d'Estiu Especial', que està destinat a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 20 anys d'edat que tinguen necessitats educatives especials. Les activitats es desenvoluparan en el CEE L'Encarnació durant el mes de juliol.

El programa de L'Escola d'Estiu Especial inclou activitats adaptades tals com a tallers, activitats lúdiques i esportives, i grans jocs. I, d'igual forma que en 'L'Escola d'Estiu', el termini de preinscripció es podrà fer en este enllaç​​​​​​​ i romandrà obert fins al dia 15 de juny o fins que es cobrisquen totes les places oferides.

Destacats