Torrent millora la seguretat i connexions en la rotonda dels carrers Perelló i Perellonet en el Mas del Jutge

Guardar

Mas del Jutge Torrent
Mas del Jutge Torrent

L'Ajuntament de Torrent ha emprés un projecte integral de millora en la rotonda situada entre els carrers Perelló i Perellonet del polígon industrial Mas del Jutge. Este matí, l'alcaldessa, Amparo Folgado, i el regidor d'urbanisme, José Francisco Gozalvo, han visitat les obres al costat dels representants de l'Associació Empresarial de Torrent (ASET).

Les obres de la rotonda que s'estan executant a cost zero gràcies al Consell Agrari Municipal, abasten diversos aspectes per a optimitzar el trànsit de vehicles i per als vianants, així com el seu entorn. Entre les millores cal destacar l'ordenació i ampliació de la rotonda: S'ha redefinit l'espai de la rotonda per a millorar la fluïdesa del trànsit i la seguretat viària. Sobre ella s'ha instal·lat una gran roda de molí com a element decoratiu i distintiu. Mancant la seua instal·lació, la rotonda també comptarà amb ornamentació vegetal.

Al costat d'ella, s'està millorant la vorera del carrer Perelló. Entre altres treballs, s'està condicionant la vorera per a garantir una connexió fluida amb la passarel·la per als vianants que unix el polígon industrial amb el nucli urbà de Torrent. També s'ampliarà el carril bici per a fomentar la mobilitat sostenible, connectant-lo amb la xarxa ciclista del municipi i a la passarel·la per als vianants.

D'altra banda, s'està actuant en nom de l'accessibilitat universal, rebaixant les voreres per a facilitar el trànsit de persones amb mobilitat reduïda i ampliant la vorera en l'encreuament mitjançant una "orella" que augmenta la visibilitat i seguretat del vianant, especialment rellevant a causa de la pronunciada pendent de l'encreuament.

Estes actuacions responen al compromís de l'Ajuntament de Torrent amb les empreses i treballadors del polígon industrial Mas del Jutge. L'alcaldessa, Amparo Folgado, ha ressaltat que "esta és només la primera d'una sèrie d'accions que durem a terme per a millorar la connectivitat per als vianants i els accessos al polígon amb bici i patinet". Així mateix, Folgado ha afegit que "estem treballant també en altres obres que donaran resposta a una històrica reivindicació de les empreses i treballadors del polígon industrial".

Cal destacar que estes millores se sumen a la recent firma del conveni per a la construcció de la futura estació d'ITV de Torrent en el polígon, la qual cosa demostra el ferm suport del consistori al desenvolupament i competitivitat del teixit empresarial de la zona.

Amb estes iniciatives, l'Ajuntament de Torrent consolida la seua aposta pel polígon industrial Mas del Jutge, impulsant el seu creixement sostenible i ateses les necessitats dels qui allí treballen.

Les obres en la rotonda i la vorera del carrer Perelló formen part d'un pla integral de millora del polígon industrial Mas del Jutge, amb l'objectiu de convertir-lo en un espai modern, accessible i competitiu.

Destacats