Torrent inicia l'ampliació de pistes esportives a l'aire lliure en Parc Central

Guardar

Visita de l'alcaldessa de Torrent al Parc Central
Visita de l'alcaldessa de Torrent al Parc Central

L'Ajuntament de Torrent fa un pas més en el seu compromís per fomentar l'esport i la vida saludable entre els veïns amb la creació de noves zones esportives a l'aire lliure als jardins de Parc Central. Les obres, que ja han començat, contemplen la construcció de quatre mitges pistes (dos de bàsquet i dos de minibàsquet), una pista de vóley -la primera d'este tipus a la ciutat- i nous jocs infantils.

Aprofitant una zona sense ús habitual, al costat de la pista de patinatge i el futur parc d'educació viària, el projecte rehabilitarà les soleres existents, les dotarà d'un nou tractament superficial i procedirà a la senyalització i instal·lació de les canastres i xarxa necessàries.

La pista de vóley se situarà en l'espai que actualment ocupen unes figures de fusta deteriorades, que seran guardades per a un futur ús. En esta zona, s'ampliarà la solera fins a les dimensions reglamentàries, es renovarà el paviment i s'instal·laran els pals i la xarxa.

A més de les noves instal·lacions esportives, el projecte també inclou la creació d'una nova zona de jocs infantils per als més xicotets.

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, al costat del regidor d'Urbanisme, José Francisco Gozalvo, han visitat este matí les obres, acompanyats de tècnics municipals. Folgado ha destacat la importància d'este projecte per a ampliar l'oferta esportiva gratuïta a la ciutat i atendre les demandes dels veïns: "Era molt necessari ampliar les pistes esportives a l'aire lliure a Torrent, i per això, atenent el que ens demanen els veïns, estem ampliant les pistes perquè més xiquets i joves puguen gaudir del seu esport favorit a l'aire lliure", ha afirmat Amparo Folgado.

Esta iniciativa se suma a la futura ampliació de la Ciutat de l'Esport, situada al costat dels jardins de Parc Central, que inclourà una piscina d'estiu a l'aire lliure, un pavelló semicobert i més pistes esportives, totes elles necessàries per a una ciutat de 91.000 habitants com Torrent.

Destacats