Torrent clausura una nova edició de les Miniolimpiades Escolars

El divendres tenia lloc la segona i última jornada, on es van disputar les finals de les diferents disciplines i es va realitzar el lliurament de premis

Guardar

La torxa olímpica de les Miniolimpiadas de Torrent
La torxa olímpica de les Miniolimpiadas de Torrent

L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d'Esports i l'FDM, clausurava divendres passat, 7 de juny, una nova edició de les Miniolimpiades Escolars en les instal·lacions esportives de Parc Central. Un esdeveniment que ha reunit durant dos dies a centenars d'alumnes dels diferents centres educatius de la localitat, els qui han competit en diverses disciplines atlètiques en un ambient de companyonia i esportivitat.

La jornada del divendres va començar amb les finals de les diferents proves atlètiques, on els participants van donar el sí millor dels mateixos per a alçar-se amb la victòria. Després de les finals, es va procedir al lliurament de premis, on es va reconéixer l'esforç i el talent de tots els participants.

El regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha volgut felicitar a tots els participants "per la seua esportivitat i joc net", i ha agraït "als centres educatius, professors, voluntaris i personal de l'Ajuntament la seua col·laboració en l'organització de les Miniolimpiades Escolars".

Alonso del Real ha destacat "la importància d'este tipus d'esdeveniments per a fomentar la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes de Torrent", i ha reafirmat "el compromís de l'Ajuntament de continuar apostant per l'esport escolar."

Les Miniolimpiades Escolars han sigut un èxit rotund, i han servit perquè els xiquets i xiquetes de Torrent gaudisquen de l'esport en un ambient de companyonia i diversió. L'Ajuntament de Torrent continuarà treballant perquè este tipus d'esdeveniments es consoliden com una referència en el calendari esportiu de la localitat.

Destacats