Torrent celebrarà una nova edició del Showroom Faller del 28 al 30 de març de 2025

Guardar

Showroom faller en Torrent
Showroom faller en Torrent

El I Showroom Faller de Torrent, celebrat a la Sala Cívica de l'Antic Mercat durant el cap de setmana ha sigut un èxit rotund, amb milers de visitants de tota la Comunitat Valenciana que han pogut gaudir d'una completa exposició d'indumentària, complements i artesania fallera.

Este divendres 12 d'abril obria les seues portes, organitzat pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent i la Diputació de València. Durant tres dies, fins al diumenge 14 d'abril, s'ha convertit en l'epicentre de la indumentària valenciana oferint descomptes de fins al 70%. Tal ha sigut l'acolliment que l'organització de l'esdeveniment ja ha posat la mira en 2025, confirmant la celebració de l'esdeveniment del 28 al 30 de març.

Segons ha assenyalat l'alcaldessa de la localitat, Amparo Folgado, ''És un orgull per a Torrent estar situats en eixe mapa de l'excel·lència en indumentària valenciana. Hem rebut a persones de la comarca, de la província de València i fins i tot de més enllà de la mateixa província, que han vingut a adquirir productes d'indumentària de fallera en estos tres dies.'' Així mateix, ha volgut destacar que ''Torrent és un referent en la confecció, en la indumentària i en la qualitat dels productes, i a més, ho ha fet molt més gran amb este Showroom en estos tres dies''.

Tota una sèrie d'empreses torrentines, així com agremiades de renom en la Comunitat Valenciana han estat participant en este esdeveniment: Vestits regionals Amparo Gálvez, Bruses Cocoliso, Empar del Remei, A l'Antiga, Andrea Indumentaria, L'Ú i Dos Indumentària Valenciana, El Vestidor Faller, Artesania Fidela, Alan Indumentaria, Carlos Salvador Indumentària, Arturo Torremocha, Indumentaristes La Clau, Nicolina Merceria Tècnica, Marian Roba Valenciana i Festa, El Tabalet, 25 Agulles i SC Indumentària.

Al costat de la zona comercial, el I Showroom Faller ha oferit un programa complet de conferències i col·loquis protagonitzats per destacats professionals del sector, incloent-hi indumentaristes, dissenyadors, historiadors i experts en teles i teixits.

Destacats