Torrent anuncia la reobertura de l'aparcament en superfície al costat dels actuals Jutjats

Guardar

Aparcament en superfície al costat dels actuals Jutjats de Torrent
Aparcament en superfície al costat dels actuals Jutjats de Torrent

L'Ajuntament de Torrent ha anunciat la pròxima obertura d'un aparcament en superfície entre els carrers Pare Méndez i 6 de Desembre. Amb esta iniciativa, s'estima que s'augmentarà en unes 70 places aproximadament el nombre d'estacionaments gratuïts en la zona de la plaça dels Jutjats, reservant també places per a mobilitat reduïda.

Este aparcament, que va haver de ser tancat fa uns quinze anys, serà reobert gràcies a les gestions realitzades per l'actual equip de govern liderat per l'alcaldessa Amparo Folgado, qui ha tornat a negociar amb els propietaris dels terrenys per a la seua reobertura.

La parcel·la, que es troba asfaltada i encara conserva la senyalització horitzontal de fa 15 anys, serà condicionada i repintada en les pròximes setmanes per a la seua reobertura com a aparcament en superfície.

Més de 350 places d'aparcament creades en l'últim any

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha destacat que "des de l'equip de govern continuem complint amb els nostres compromisos i buscant espais per a augmentar les places d'estacionament en superfície, alguna cosa que beneficia a tots els ciutadans". A més, ha assenyalat que "amb la reobertura d'este important aparcament al costat dels actuals jutjats, són més de 350 les places d'aparcament creades des de juny de 2023 i no seran les últimes".

Esta iniciativa s'emmarca dins del compromís de l'Ajuntament de Torrent per abordar la necessitat creixent d'espais d'estacionament a la ciutat. El nou aparcament se suma a altres recents, com les 183 places en el nou aparcament de l'Hort de Trénor, les 15 places asfaltades al carrer Xirivella, les 54 habilitades en Camí la Sénia, les 35 creades en la Marxadella amb ferma de llast i les 15 reordenades i asfaltades al carrer Sant Teresita i Sant Lluís Bertrán. Totes elles creades pel nou equip de govern en l'últim any.

L'Ajuntament continua treballant per l'ampliació de places d'aparcament

L'Ajuntament de Torrent manté el seu compromís d'ampliar les places d'estacionament en els diferents districtes de la ciutat, amb l'objectiu de compensar la pèrdua de places per l'increment de contenidors, places per a motos i mobiliari urbà. Des de juny de 2023 fins hui, són més de 350 places d'estacionament les que s'han habilitat, comptant amb la reobertura imminent de l'aparcament als carrers Pare Méndez i 6 de Desembre.

Destacats