Torrent atendrà les peticions veïnals i millorarà un tram del carrer San Luis Bertrán

Guardar

carrer San Luis Bertrán Torrent
carrer San Luis Bertrán Torrent

L'Ajuntament de Torrent, ateses els suggeriments dels veïns, realitzarà una sèrie d'actuacions en l'últim tram urbà del carrer San Luis Bertrán, al costat del barranc.

Les obres, que començaran en breu, consistiran en el desbrossament de la zona i la pavimentació de la vorera, donant continuïtat a l'existent. Això permetrà millorar la seguretat dels vianants i evitar que la vegetació del marge del barranc arribe al carrer. A més, s'instal·larà un clos de protecció i dos espais per a la recollida dels excrements canins.

Este carrer, situada en el marge del barranc, ja ha rebut millores amb la recent adequació i ampliació del parc existent en l'inici del carrer Santa Teresita, la creació d'un parc d'esplai caní i l'adequació dels estacionaments en superfície.

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i el regidor d'urbanisme, José Francisco Gozalvo, han visitat la zona abans de començar les millores. Folgado ha assenyalat que "des de l'Ajuntament de Torrent volem atendre les necessitats de tots els barris de la ciutat i sobretot als suggeriments dels seus veïns, per a fer de Torrent una ciutat més amable, segura per als vianants i amb major qualitat de vida".

Amb estes actuacions, l'Ajuntament de Torrent fa un pas més en el seu compromís per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la ciutat.

Destacats