Música, talent i solidaritat es donen la mà en el Festival de la Primavera de Torrent

Guardar

Festival de Primavera de Torrent
Festival de Primavera de Torrent

L'Ajuntament de Torrent, a través del departament d'Educació, que dirigix Guillermo Alonso del Real i en col·laboració amb el Conservatori Professional de Música de Torrent, ha celebrat este dimecres 8 de maig el Festival de la Primavera Música i Solidaritat.

L'esdeveniment, que ha tingut lloc en l'Àgora de Parc Central, on ha reunit alumnat de centres d'educació especial, centres ocupacionals i altres entitats educatives de la ciutat.

En la jornada ha participat l'alumnat dels centres d'educació especial La Encarnación, La Unió, Squema i Torrepinos; els centres ocupacionals Tomás de Osma III i Habilitare ABD; El Centre Ocupacional Espurnes, ADISTO, el CEIP San Juan Bautista, el CEIP Les Terretes, el CEIP Antonio Machado i l'IES La Marxadella.

El festival ha sigut una mostra del talent i la dedicació de l'alumnat dels centres participants. Els estudiants han oferit al públic originals i divertides coreografies, acompanyades d'actuacions musicals de gran qualitat.

El Festival de la Primavera Música i Solidaritat és una oportunitat per a celebrar la diversitat i la inclusió. L'esdeveniment ha comptat amb la participació d'alumnat amb diferents necessitats educatives, els qui han compartit el seu talent i entusiasme amb el públic.

El regidor d'Educació i Esports, Guillermo Alonso del Real, ha clausurat el festival 'agraint a tots els participants "la seua dedicació i esforç". Alonso del Real ha destacat que és "important continuar fomentant este tipus d'esdeveniments en pro de la inclusió i la solidaritat'', i ha valorat la qualitat de les actuacions oferides per l'alumnat en "un festival que celebra una estació tan bonica com la primavera".

Destacats