Marató d'entrevistes a Torrent per a unir el talent del municipi amb empreses locals

Guardar

II Marató d'Entrevistes de Som Talent Torrent
II Marató d'Entrevistes de Som Talent Torrent

L'Ajuntament de Torrent, a través d'IDEA'T, ha celebrat este divendres 24 de maig la II Marató d'Entrevistes de Som Talent Torrent. Una iniciativa que ha reunit a més de 30 empreses de la zona amb persones en cerca d'ocupació en el Centre Comercial Las Américas.

L'esdeveniment, en el qual es presentaven fins a 160 ofertes d'ocupació, ha tingut molt bon acolliment, amb més de 300 persones inscrites i prop de 200 entrevistes realitzades. Les empreses participants han mostrat la seua satisfacció amb l'organització i amb la qualitat dels perfils dels candidats.

L'Ajuntament de Torrent, a través d'IDEA'T, manté un ferm compromís amb la promoció de l'ocupació en la localitat. Som Talent Torrent és una de les moltes iniciatives que es duen a terme en este sentit, amb l'objectiu de reduir les taxes de desocupació i millorar la qualitat de vida dels torrentins.

Tal com ha assenyalat Amparo Folgado, alcaldessa de Torrent, "la Marató d'Entrevistes Som Talent Torrent és una iniciativa molt important per al nostre municipi. Ens permet connectar el talent local amb les empreses de la zona i facilitar la inserció laboral de les persones en cerca d'ocupació".

L'objectiu principal de la Marató d'Entrevistes Som Talent Torrent és connectar el talent local amb les empreses de la zona, facilitant la inserció laboral de les persones en cerca d'ocupació.

Per part seua, la regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, Sandra Fas, ha volgut posar en valor la Marató d'Entrevistes Som Talent com "una gran oportunitat per a les persones que busquen ocupació a la nostra ciutat". Així mateix, ha volgut agrair a les empreses participants "la seua col·laboració en este esdeveniment" i animar "a tots els interessats a trobar treball al fet que participen en les pròximes edicions".

Destacats