La Fira de Modelisme més gran d'Europa aterra este cap de setmana a València

Este esdeveniment reunirà del 5 al 7 d'abril a més de 15.000 persones apassionades per esta pràctica en el Centre Comercial Las Américas de Torrent

Guardar

La Feria de Modelismo más grande de Europa aterriza este fin de semana en Valencia
La Feria de Modelismo más grande de Europa aterriza este fin de semana en Valencia

El Concurs Fira de Modelisme, un dels esdeveniments més destacats en l'àmbit del modelisme a nivell europeu arriba a la província de València este cap de setmana. En concret, la ciutat de Torrent es convertirà durant els dies 5, 6 i 7 d'abril en l'epicentre europeu del modelisme i ho farà amb la celebració de la 28ª edició d'esta fira organitzada per l'Associació Modelista de Torrent (AMT).

Una fira que es desenvoluparà en el Centre Comercial Las Américas per on es preveu que passen més de 15.000 persones durant les tres jornades de l'esdeveniment. Serà en este recinte comercial on s'instal·len una gran varietat d'estands on els apassionats per esta pràctica podran trobar maquetes amb tot luxe de detalls i accessoris i productes de modelisme que es podran adquirir allí mateix.

A més de comptar amb un espai on els visitants podran adquirir tota classe d'eines i articles de modelisme, esta cita també inclou un concurs on les persones aficionades del modelisme exhibiran les seues obres. El concurs-exposició de modelisme AMT abasta una diversitat d'obres que inclouen des d'impressionants rèpliques d'avions i vaixells fins a meticuloses recreacions de tancs i altres vehicles històrics. Cada obra exhibida reflectix el talent i la dedicació dels modelistes participants, així com el seu profund respecte per la història i la precisió en cada detall.

Sota l'atenta mirada d'un jurat especialitzat, el diumenge 7 d'abril a partir de les 13 hores s'atorgaran les medalles d'or, plata, bronze i guardons honorífics, reconeixent així el talent i la dedicació dels participants. A més, dins de cada categoria, es concedirà el Premi Especial a les obres mereixedores de la medalla d'or.

Destacats