La falla Santos Patronos obté la victòria en la 42a edició del campionat de galotxa faller de Torrent

La falla La Plaza va fer el propi en alçar-se amb el primer lloc en la segona divisió d'aquesta competició, organitzada anualment per la falla Sant Roc

Guardar

Lliurament dels premis del campionat de Galotxa de Torrent
Lliurament dels premis del campionat de Galotxa de Torrent

Un any més, la falla Sant Roc ha celebrat el seu tradicional campionat de Galotxa, tancant el seu 42a edició com la competició més longeva d'aquest joc de pilota en la ciutat de Torrent. Així, dissabte passat al matí, la falla Santos Patronos es va alçar amb el primer lloc en la primera divisió, mentre que la falla Nicolás Andreu va ser la segona classificada i la falla Camí Reial la tercera. En la segona divisió, la falla La Plaza va aconseguir el primer premi, seguida de la falla Cronista, en segon lloc, i de la falla Sant Roc en el tercer.

La cerimònia de lliurament de premis es va realitzar en la plaça Sant Roc, on les Falleres Majors de Torrent, Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno, i membres de la falla Sant Roc van guardonar a les comissions vencedores, en companyia de l'alcalde Jesús Ros, la regidora d'Esports, Susi Ferrer, i representants de la Corporació Municipal.

Arxivat a:

Destacats