El CEIP Les Terretes de Torrent manté les tres línies en Infantil per al pròxim curs escolar

Guardar

Visita al CEIP Les Terretes de Torrent
Visita al CEIP Les Terretes de Torrent

El CEIP Les Terretes de Torrent mantindrà les tres línies d'Infantil per al pròxim curs escolar. Així ho han transmés hui oficialment al centre, tant l'alcaldessa Amparo Folgado com el regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real, que han visitat les instal·lacions.

Des del primer moment en què es va conéixer l'arranjament escolar per al curs 2024/25, l'Ajuntament de Torrent ha estat en permanent contacte amb la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, els qui van assenyalar que l'arranjament escolar per al pròxim curs 2024-2025 en Infantil, Primària i aules UECO (Unitats Específiques en Centres Ordinaris) remés als ajuntaments i sindicats era provisional, per la qual cosa encara estava obert a modificacions, com així ha sigut. El mateix conseller d'Educació, José Antonio Rovira el confirmava, i el CEIP Les Terretes mantindrà l'aula de 4 anys per al pròxim curs.

L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha assenyalat que "gràcies a la mobilització del centre, a la bona sintonia que tenim els governs de Torrent i del Consell, i al fet que l'arranjament era provisional, ha sigut possible mantindre l'aula per a l'any vinent, per la qual cosa estem molt satisfets". Per part seua, el regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real ha afirmat que "des de l'Ajuntament de Torrent i des del Consell, estem fent un gran esforç perquè els alumnes de Torrent, reben una educació de qualitat en les millors condicions".

Per part seua, la directora del CEIP Les Terretes, Amparo Safont ha acollit amb alegria la notícia i ha subratllat que "estem molt contents d'haver rebut esta notícia i podrem mantindre les tres línies de quatre anys en el pròxim curs", a més ha volgut agrair "el suport rebut de tota la comunitat educativa". Així mateix, ha donat les gràcies tant a l'alcaldessa com al regidor per les gestions realitzades.

Destacats