La Casa de la Dona de Torrent presenta un programa replet d'activitats per a maig i juny

Amb l'objectiu de fomentar el creixement personal, l'apoderament femení, la cultura i la salut integral, la Casa de la Dona convida a totes les dones del municipi a participar en estes iniciatives gratuïtes

Guardar

Casa de la Dona de Torrent
Casa de la Dona de Torrent

La Casa de la Dona de Torrent posa en marxa un programa replet de tallers, xarrades i activitats per als pròxims mesos de maig i juny. Amb l'objectiu de fomentar el creixement personal, l'apoderament femení, la cultura i la salut integral. La Casa de la Dona convida a totes les dones del municipi a participar en estes iniciatives gratuïtes.

Per a aquelles dones que busquen enfortir la seua autoestima i desenvolupar noves habilitats, la Casa de la Dona oferix una sèrie de tallers enfocats en el creixement i apoderament personal. Els tallers disponibles són:

Dones en construcció: Un espai per a reflexionar sobre els rols de gènere i construir una identitat pròpia.

L'art de voler-me: Un taller per a aprendre a acceptar-se i valorar-se a una mateixa.

Fotogenia: Tècniques per a traure's fotos afavoridores i millorar la confiança en un mateix.

Així mateix, en un món cada vegada més digitalitzat, la Casa de la Dona aposta per tancar la bretxa digital i oferir a les dones les ferramentes necessàries per a desembolicar-se en l'entorn en línia. El cicle d'accés a les noves tecnologies inclou tallers sobre l'ús de dispositius mòbils, internet i xarxes socials.

Per a les amants de la literatura, es proposa un club de lectura amb un cicle dedicat a escriptores africanes. A través de la lectura i el debat, les participants podran conéixer el pensament i univers d'autores com Aminatta de Forna i Chimamanda Ngozi Adichie.

Tenint en compte que la salut integral és un pilar fonamental per al benestar de les dones, Casa de la Dona està organitzant també xarrades i ponències dins de l'Escola de Salut Integral per a abordar diversos temes relacionats amb la salut física, mental i emocional. La pròxima xarrada, a càrrec de l'associació Amamanta, se centrarà en els primers auxilis en la infància.

Totes les activitats de la Casa de la Dona són gratuïtes i obertes a totes les dones del municipi. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden dirigir-se a la Casa de la Dona en persona, trucar al telèfon 96 111 18 58 o consultar l'enllaç https://inscripciones.torrent.es/elementor-88/.

Destacats