L'Associació Contra el Càncer de Torrent recapta 11.000 euros a través de la seua iniciativa solidària

L'acapte anual que organitza la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Torrent ha recaptat un total de 11.162 euros

Guardar

Associació Contra el Càncer de Torrent
Associació Contra el Càncer de Torrent

Un any més, l'Associació Contra el Càncer de Torrent ha organitzat el seu acapte anual, que ha comptat amb el suport de la ciutadania torrentina, així com amb el moviment associatiu de la localitat. Una iniciativa solidària que ha recaptat un total d'11.162,00 €.

Els dies 19 i 20 d'abril va tindre lloc esta campanya d'acapte, encapçalada per Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Torrent, que va comptar amb la participació de l'Ajuntament de Torrent, les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor, Junta Local Fallera, Falles locals, Federació de Moros i Cristians, Associacions Culturals i Socials de Torrent, així com amb la Reina de la Trobada i la Musa de la Música.

Amb l'objectiu de lluitar contra esta malaltia, durant tot el matí, la ciutat es va omplir de llocs d'informació, amb més de 40 taules distribuïdes pels diferents punts associats. D'esta manera, es va poder fer arribar esta campanya fins a tots els barris de la capital de l'Horta Sud.

Sobre este tema, la presidenta de la Junta Local de la ACC Torrent, Amparo Almerich, ha volgut destacar ''un any més el compromís dels torrentosos i torrentines amb esta causa, així com el suport constant de les entitats locals a les iniciatives benèfiques que impulsem des de l'associació''. Així mateix, ha volgut ''agrair la participació i el suport rebut per part de les associacions culturals i socials de la localitat, que han tornat a demostrar que Torrent és una ciutat solidària''.

Destacats