Un total de 15 animals troben una llar en la II Fira de l'Adopció de Torrent

La Fira també va oferir xarrades formatives sobre ensinistrament, falconeria i l'efecte terapèutic dels animals

Guardar

Feria de l'Adopció de Torrent
Feria de l'Adopció de Torrent

Dissabte passat 25 de maig, l'Àgora del Parc Central de Torrent ha acollit la II Fira d'Adopció organitzada per l'Ajuntament de Torrent, des de l'àrea d'Atenció Animal, que dirigeix Santiago Calataiud, en col·laboració amb diverses associacions protectores d'animals. La iniciativa, que persegueix fomentar l'adopció responsable de mascotes, ha tancat aquesta segona edició amb 15 gossos i gats que han trobat una nova llar.

La fira ha comptat amb la participació d'un gran nombre de persones, que s'han interessat a obrir les portes de la seua llar a un animal a la recerca d'una segona oportunitat. Així mateix, les diferents entitats col·laboradores també han oferit els seus productes amb la finalitat de finançar la manutenció, así com els serveis veterinaris, dels animals sense llar.

Des de l'Ajuntament de Torrent s'ha mostrat la satisfacció per l'èxit d'aquesta segona edició, que consolida la fira com una cita anual imprescindible per a fomentar l'adopció responsable i lluitar contra l'abandó animal.

"Estem molt contents que 15 animals hagen trobat una llar gràcies a aquesta fira", ha destacat el regidor d'Atenció Animal, Santiago Calataiud. També ha volgut agrair la labor de les associacions protectores d'animals que han participat en la fira: "El seu treball és fonamental per a cuidar i donar una segona oportunitat a aquests animals."

A més de la venda de productes i serveis, la fira també va oferir xarrades formatives sobre ensinistrament, de la mà de José Fayos, introducció a la falconeria i l''Efecte terapèutic dels animals', entre altres propostes d'interés.

Destacats