La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida

Una exposició de la fotògrafa Vicenta Casañ protagonitza la jornada de dimarts, dedicada a la relació entre el medi ambient i la salut

Guardar

 Setmana de Salut a Paiporta
Setmana de Salut a Paiporta

La Setmana de la salut de Paiporta, dedicada en la seua segona edició a l'anàlisi de 'La salut en totes les polítiques municipals', continua aquest dijous amb la vesprada dedicada a la 'Qualitat de vida i la salut'.
A partir de les 17.30 hores, a la plaça Major, hi haurà una mostra del cor promogut per la Mesa enfront de la soledat no desitjada, un taller col·laboratiu de mandales, altre d'alimentació saludable, una exhibició de taitxí, danses circulars, taller d'etiquetes per a reconéixer aliments saludables i, per a tancar, un taller de risoteràpia.

La Setmana de la salut viu aquest dimecres la jornada dedicada a l'estil de vida actiu i l'oci saludable, mentre que dimarts de vesprada es va destinar a la relació entre la salut i el medi ambient a la plaça Cervantes, amb l'exposició 'Paisatges del futur', de la fotògrafa Vicenta Casañ, com a gran protagonista.
La mostra ha arribat a Paiporta gràcies a l'artista valenciana i a la col·laboració amb l'Ajuntament de Catarroja, i explica, a través de fotografies de gran format, com els residus s'integren en la naturalesa i passen a formar part del seu paisatge en conjunts estètics que amaguen una crua realitat.

A més, la Setmana de la salut va viure l'acte inaugural el passat dilluns amb la jornada dedicada a l'urbanisme, que es va aprofitar per a presentar el projecte de reforma de la plaça de l'Església de Sant Jordi i els carrers adjacents, que permetrà recuperar per a l'ús de preferència de vianants de 4.500 metres quadrats en un enclavament emblemàtic per a les paiportines i els paiportins.

A més, l'alumnat del taller d'ocupació 'Paiporta Impulsa' va oferir al matí dos tallers al mercat municipal, un dedicat a l'alimentació saludable i altre a la importància de les cures.
Tota la informació sobre la programació de la Setmana de la salut de Paiporta es pot trobar al web paiporta.es/setmanasalut

Destacats