Mislata viurà de nou unes intenses festes patronals i populars

Els concerts gratuïts de la Oreja de Van Gogh, Camela i Efecto Pasillo seran els protagonistes de les nits musicals del recinte firal

Guardar

Concert de Festes de 2019 en Mislata
Concert de Festes de 2019 en Mislata

Mislata recupera amb total plenitud, i després de dos anys d'aturada, les tradicionals festes patronals i populars, que tindran lloc del 20 d'agost al 3 de setembre. Des del mateix Ajuntament i les Clavaries s'ha preparat una extensa i completa programació, en la qual hi haurà actes i activitats per a tots els públics, com la nit de paelles, l'entrada mora, el festival de bandes, jocs infantils, processons, espectacles pirotècnics i, sobretot, molta música gràcies a les orquestres i concerts programats.

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha afirmat que "s'ha treballat al màxim perquè el veïnat de Mislata, i tota aquella persona que ens visite, gaudi com mai amb tota la programació festiva". Des del consistori s'espera una gran participació ciutadana durant totes les jornades. A més, Bielsa ha volgut afegir que "no hi ha cap dubte que tenim per davant les millors festes de la història".

Els primers dies acolliran les festes patronals organitzades per les dues Clavaries amb motiu de la festivitat de la Verge dels Àngels i del Santíssim Crist de la Fe; dies en què a més de les mascletaes, processons i passejades, tindran lloc també activitats tradicionals com l'entrada de la murta, la Nit d'albades o l'entrada mora. Es recupera també el concurs de paelles per a obrir les festes i trobarem activitats dirigides als xiquets i xiquetes amb jocs, xocolatada i espectacles infantils, com a 'Ogro, el musical'.

Després del dilluns 29 d'agost, dia festiu local, començaran les jornades dedicades a les festes populars organitzades pel mateix Ajuntament. El recinte firal del carrer Hospital, que podrà acollir a milers de persones, s'inaugurarà el 30 d'agost amb un castell de focs artificials i l'habitual encés de llums, donant així l'inici a cinc dies intensos que albergaran les casetes d'associacions i que comptaran, entre altres activitats, amb una desfilada de disfresses, el tradicional repartiment de pinxos, un correfoc i una mascletà nocturna. Però sens dubte, la música serà la protagonista en el recinte firal. Les orquestres Montecarlo, Eufòria, Seven Crashers, Panorama i Scream seran les encarregades d'amenitzar el recinte. A més, i com a plat fort de les nits festives a Mislata, tindran lloc els concerts gratuïts de Camela el 31 d'agost, de Efecto Pasillo l'1 de setembre i de la Oreja de Van Gogh el dia 3.

L'Ajuntament instal·larà un Punt Violeta dins del recinte i, com a novetat enguany, un Punt de Lactància. Al seu torn, per a facilitar la mobilitat fins al recinte firal, l'Ajuntament habilitarà un servei gratuït d'autobús amb diferents parades per tota la ciutat; a més, s'habilitarà també com a aparcament provisional l'Heliport del complex militar.

Destacats