Mislata viurà un estiu cultural ple de música, cinema i teatre a l'aire lliure

El macroconcert de "Els 40 Summer Live" en la Plaça Major serà el plat fort de la completa programació de 'Estiu Viu a Mislata', amb diversos artistes convidats i els millors dj's

Guardar

Concert de LOS40 Summer Live a la plaça Major de Mislata, en 2022
Concert de LOS40 Summer Live a la plaça Major de Mislata, en 2022

Durant les pròximes setmanes, la ciutadania de Mislata podrà gaudir de tota una sèrie d'espectacles culturals i d'oci, gratuïts i a l'aire lliure. Una nova edició de "Estiu Viu a Mislata" comença aquesta mateixa setmana i es prolongarà fins a mitjans d'agost, omplint de música, cinema i teatre diferents enclaves de la ciutat, com la plaça de la Constitució, l'amfiteatre de Felipe Bellver, la Plaça Major o El Terrat, el nou espai del Centre Sociocultural La Fàbrica.

Segons l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, "aquest estiu omplirem de nou d'alegria i vida els carrers i places de Mislata, i ho farem com un dels nostres senyals d'identitat com a ciutat, l'art i la cultura". A més, Bielsa afirma que tots aquests espectacles "somie un preludi de tota l'activitat cultural i musical que podrem viure de nou en les festes de la ciutat".

Pel que respecta a la programació, el ja tradicional 'Cinema d'Estiu' ens portarà aquest any sis sessions, la primera de les quals tindrà lloc aquest mateix divendres en l'Avinguda de La Paz, traslladant-se després per a la resta de projeccions a l'amfiteatre de Felipe Bellver. Tres concerts dins del cicle de 'Mislata es Música' a càrrec de Primital Brother, El Cudol i Jonatan Penalba, seran els que acollirà la Plaça de la Constitució. I per al Terrat de la Fàbrica hi ha programades dues actuacions de 'Cooltura Jove Sessions', una de teatre a càrrec de Gerrilla Impro i una altra de màgia amb Patricia Ferrero.

Però sens dubte, una de les cites més esperades de l'estiu serà el macroconcert organitzat per Los40, dins de la seua gira 'Los40 Summer Live', i que tindrà lloc el diumenge 24 de juliol en la Plaça Major. L'esdeveniment, que serà gratuït i d'accés lliure, comptarà amb les actuacions de diversos artistes del moment i les sessions dels millors dj's. Entre els artistes confirmats es troben Nil Moliner, Pol Granch, Abraham Mateo, Bombai, Lérica, Miki Núñez, Samuraï, Depol i Walls.

Destacats