Mislata viu el Nadal amb un gran ventall d'activitats

La ciutat acomiadarà l'any amb una festa infantil i familiar al matí i una gran festa a la nit en la plaça de la Constitució

Guardar

Arribada dels Reis d'Orient a Mislata
Arribada dels Reis d'Orient a Mislata

L'ambient nadalenc ja és palpable en tota la ciutat de Mislata. Unes dates especials i esperades per totes i tots, però són els xiquets i xiquetes els que més gaudeixen aquestes entranyables dates. És per això que la infància i la joventut seran les protagonistes indiscutibles del Nadal mislater, gràcies a un gran ventall d'activitats preparades especialment per a ells i elles durant totes les festes.

La gran novetat d'enguany arribarà l'últim dia de l'any. Per primera vegada, el matí del 31 de desembre tindrà lloc en la plaça de la Constitució una gran festa per a acomiadar l'any en família. A partir de les 10 del matí, La Colla d'À Punt ens visitarà amb tallers, activitats i ludoteca per als més xicotets; a les 12 del migdia 'Menudes Campanades' amb llepolies o fruita; i la festa es rematarà amb un concert familiar de Dani Miquel i els Ma-me-mi-mo-músics. Ja a la nit, els mislaters i mislateres podran reunir-se i donar la benvinguda a l'any nou tots junts enfront del consistori en una gran festa per a tots els públics i que serà d'accés lliure i gratuït. L'esdeveniment, que es desenvoluparà des de les 23.30 hores fins a les 3 de la matinada, comptarà amb les tradicionals campanades, un espectacle pirotècnic i l'animació de Dj's.

Un altre moment destacat en el Nadal de Mislata serà la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener. Un esdeveniment que s'ha convertit en un dels actes amb major participació ciutadana de tot l'any. Els carrers del centre de Mislata tornaran a omplir-se de milers i milers de veïns que salen en família a saludar a Ses Majestats els Reis d'Orient en el seu camí fins al balcó de l'ajuntament des del qual es dirigiran a tots els xiquets i xiquetes. Una desfilada en el qual prop d'un miler de persones, pertanyents a comissions de falleres, associacions i entitats, treballen per a omplir els carrers de la ciutat de llum, color, música i alegria.

Cites importants seran també les visites de Papà Noel, els dies previs a nit de Nadal, i la dels Patges Reals per a recollir les cartes els dies previs a la Cavalcada. I per als més esportistes, el 29 de desembre torna de nou enguany la tradicional Sant Silvestre, per a participar, disfressats o no, al costat de família i amics.

A més, l'Ajuntament de Mislata ha programat una completa programació d'oci i cultura durant les dues setmanes de festes que coincideixen amb el període vacacional dels i les escolars. Dos 'Escoles de Nadal' i una edició especial dels Tallers Municipals d'Arts Plàstiques ajudaran a la conciliació familiar en els dies laborals. I des dels Centres Juvenils, una nova edició de 'Nadal Actiu', amb una infinitat d'activitats per a joves de 12 a 30 anys, entre les quals destaquen una jornada de Scape Room, una altra de jocs de taula, tallers de cuina i d'il·lustració 3D, o sessions de cinema.

Destacats