Mislata serà aquest cap de setmana l'epicentre de l'handbol femení valencià

L'Ajuntament i el Club Handbol Mislata presenten l'I Torneig Teika d'Handbol Femení per a potenciar l'esport femení

Guardar

El Club de Handbol femení de Mislata en la presentació del I Torneig Teika
El Club de Handbol femení de Mislata en la presentació del I Torneig Teika

El Centre Sociocultural i Esportiu La Fàbrica ha acollit la presentació de l'I Torneig Teika d'handbol femení que es realitzarà el pròxim cap de setmana en les instal·lacions esportives de la Canaleta de Mislata. El torneig reuneix a quatre equips de divisió d'honor de la Comunitat Valenciana (BM Morvedre, Llevant Marni, EON Alacant i Grup USA H.Mislata) que es disputaren el trofeu de campiones. En la competició es duran a terme trobades de les divisions alevines, infantil, cadet i juvenil.

La presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor d'Esports, Toni Arenas, els presidents del club organitzador, José Antonio Rodríguez, i Vicente Font del Llevant Marni al costat de la directora de comunicació de Teika, Puri Naya. A més, entre el públic assistent, va haver-hi una important representació de jugadores i equip tècnic del Grup USA Handbol Mislata.

Bielsa ha volgut destacar que "Mislata és una ciutat que fa molt temps que és referent de l'handbol femení en tota Espanya i aquest torneig és una demostració més d'aqueixa aposta per tot el que siga esport i igualtat. Estem molt contents de poder ajudar en aquest tipus d'esdeveniments".

L'I Torneig Teika d'Handbol Femení representa una fita significativa per a l'esport mislater i una aposta ferma pel futur de l'esport femení a la Comunitat. L'esdeveniment compta amb el suport d'entitats compromeses amb el desenvolupament d'aquesta especialitat i promet ser una emocionant celebració sota els valors del treball en equip, el respecte i la responsabilitat.

Destacats