Mislata 22.02 va reactivar l'oci juvenil i saludable per a les nits d'estiu

Aquesta edició del programa ‘Mislata Jove 22.02’ va reunir quasi 700 joves en un dels esdeveniments estrela de la programació estiuenca d'oci nocturn

Guardar

Joves en la piscina de Mislata
Joves en la piscina de Mislata

El programa juvenil d'oci nocturn saludable va tindre les seues sessions durant tres nits dels mesos de juny i juliol. Les jornades han comptat amb un èxit d'assistència important, on entre les 22 hores i les 2 de la matinada, i durant els diversos dies, s'han desenvolupat una varietat d'activitats per a joves entre 12 i 30 anys.

'Mislata Jove 22.02' és el projecte d'oci nocturn saludable de la regidoria de Joventut, que proposa un oci alternatiu perquè la joventut puga eixir a la nit i divertir-se d'una forma sana i segura. "És important aquesta aposta d'oci alternatiu per a la joventut mislatera perquè a més també permet conéixer els recintes municipals dirigits a l'entreteniment segur i saludable", afirma Martín Pérez Leal, regidor de Joventut que va acudir a la primera de les jornades acompanyat per Pepi Luján, tinenta d'alcalde. En la segona de les jornades, el regidor va ser fins a les pistes esportives acompanyat de la regidora d'Infància i Adolescència, Lola Hortelano, i el regidor de Consum i Mercat, Paco Oliva.

Durant les diferents nits d'activitats, prop de 700 joves han pogut gaudir d'esdeveniments en la piscina municipal amb una "pool-party" i tallers de decoració de samarretes o a les pistes esportives del pavelló del Quint amb un torneig de 3x3 de bàsquet i futbol. També s'han adequat diverses zones per a fer tallers de decoració de samarretes, jugar a videojocs o al ping-pong i futbolí, entre altres activitats plantejades.

Després de diverses edicions, aquesta activitat s'ha convertit ja en una de les més participatives de l'any, el que demostra, en paraules de l'alcalde, Carlos F. Bielsa, "la consolidació d'aquest programa municipal d'oci juvenil saludable i la seua gran acceptació pels i les joves de Mislata, cada vegada més implicats en el dia a dia de la ciutat". En aquest sentit, l'alcalde recorda que la volta d'aquesta activitat "va ser un suggeriment que em van traslladar en l'última sessió de participació juvenil del Imagina Mislata i a la qual ens vam comprometre a reactivar amb més força enguany".

En les jornades nocturnes, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Additives (UPCCA) va posar un punt informatiu al costat de la sala de jocs on els tècnics informaven la joventut dels riscos de l'alcohol i les drogues, a més de conscienciar-los de la necessitat de mantenir uns hàbits de vida saludables.

Destacats