Massanassa celebra el seu festival de rock "Massarock"

Enguany ha comptat amb la participació de quatre grups de rock emergents, resultant el guanyador d'aquesta edició Toro Electriko

Guardar

La banda Toro Electriko al festival de rock "Massarock"
La banda Toro Electriko al festival de rock "Massarock"

Massanassa ha pogut viure de nou el festival de rock de grups emergents "Massarock", després d'aquests anys de pandèmia. Enguany l'Ajuntament de Massanassa ha comptat amb la gran col·laboració de la Sala de Concerts Madison, situada en el polígon industrial, per a rellançar l'esdeveniment de rock més important de la comarca.

A aquesta edició, celebrada el passat 3 de juliol, s'han presentat 4 bandes, algunes emergents i unes altres ja més consolidades en el circuit del rock valencià: Rosa de Papel, Domos Táctiles, Toro Electriko i Peligroso Morgan van competir amb professionalitat sent molt aplaudits tant pels seus propis seguidors com pel públic en general. Al final, el grup Toro Electriko es va emportar el triomf i el premi de l'Ajuntament de Massanassa consistent en l'enregistrament d'una maqueta i una gira per emissores de ràdio especialitzades, així com la promoció dels seus treballs en les xarxes socials.

En un acte celebrat aquest matí en el Saló de Plens de l'Ajuntament, l'alcalde de Massanassa, Paco Menges, ha lliurat simbòlicament el premi i ha felicitat el grup al mateix temps que agraïa la col·laboració de la Sala de Concerts Madison, emplaçant-se a preparar la pròxima edició de Massarock per a l'estiu de 2023.

Rosa De Paper

Banda de rock espanyol nascuda a la fi del 2020 i conformada per Daniel Ruiz (veu i guitarra), Rivian Droll (guitarra), Pau San Do (baix) i Lolo López (bateria).

Van llançar en 2020 els senzills titulats "Rosa De Papel", "Qué sutil" y "Dejémoslo Así", on despleguen sons de rock melòdic i pop. I des d'allí, van presentar la seua obra en radis com Radio Malva i van brindar xous al costat d'artistes emergents.

Es van presentar en format acústic en pubs i al juny 2022 en format banda en la "Fete de la Musique" en el Centre del Carmen Cultura Contemporània.

Domos Táctiles

Grup de punk rock pop que es crea l'abril de 2019 quan Potorro Max Joli (veu i guitarra), Lleo Satisfyer Giner (veu i guitarra) i Cessar doble C (bateria) decideixen ajuntar-se i començar a compondre cançons. Més tard s'uniria Pau Madre Sabubu (baix).

El desembre de 2019, comencen a gravar la seua primera maqueta i, el febrer de 2020, acaben amb l'edició de les cançons i al març ho pugen a SoundCloud, on es troben disponibles en format digital. La seua obra audiovisual comença ací llançant el videoclip "El Último Baile" inclòs en l'àlbum "Domos T" a la fi de 2020.

Durant l'any següent, llancen el primer àlbum Domos T amb sons fluctuants entre punk rock i suaus melodies de balades reflectint les seues influències del rock espanyol.

A l'octubre d'aqueix mateix any, llancen el single "De València a Madrid" i es troben presentant els temes del seu àlbum en concerts i festivals al voltant de la ciutat de València.

Toro Electriko

Toro Electriko és el nom que rep la nova formació de l'ex grup "TORO" de València. Aquest nou disc compost i produït per Sergio Bou ofereix un so personal i contundent. Un mix basat en cançons de Rock influenciades de brit, funk, pop i garage.

La banda està composta per Sergio Bou (veu i guitarra), Bruno Robertino (baix), Adrián el negre blanc (bateria) i Alex Mulet (guitarra).

Perillós Morgan

Banda de rock/heavy metall espanyola nascuda en la ciutat de València a mitjan anys 90. En els seus primers anys, la banda oferia un rock més clàssic amb certs tocs de punk, mentre que amb els anys ha anat evolucionant cap a un rock més agressiu i heavy amb pinzellades progressives.

Després de la seua creació, per la banda han passat grans músics, variant pràcticament en tots els àlbums d'estudi d'aquesta, fins a arribar a la formació actual amb Òscar (veu), Juanju (baix), Marc (bateria) i Dani i Fran (guitarres). La seua discografia compta amb els àlbums A Tako (2001), La Espuma de los Días (2014) y La Libertad me provocó (2016).

El maig del 2022, van llançar el seu sisé disc, La Senda del Perdedor i des d'allí es troben presentant aquest nou treball.

Arxivat a:

Destacats