Més de 800 arbres han sigut apadrinats per joves a través del programa Arrela't a Catarroja

Guardar

Parc a Catarroja
Parc a Catarroja

Catarroja suma arbres apadrinats dins del marc de la seua campanya mediambiental 'Arrela't a Catarroja', una proposta dirigida a la població infantil fins a dotze anys i que té com a propòsit incentivar a les xiquetes i xiquets i públic jove sobre el valor de cuidar, valorar i preservar el seu entorn i el medi ambient des de ben menuts.

A través d'esta iniciativa de l'Ajuntament de Catarroja només en 2024 s'han apadrinat més d'un centenar d'arbres. Una valoració molt positiva que demostra l'èxit d'esta campanya municipal impulsada des de l'àrea de Joventut i que va ja per la quarta edició, aconseguint sumar així més de 800 arbres apadrinats.

"Arrela't a Catarroja és una ferramenta per fer veure els més menuts i menudes la importància de l'entorn natural i del medi ambient. Una acció tan senzilla i xicoteta com podria semblar apadrinar un arbre pot suposar un impacte a llarg termini en la nostra ciutat i el nostre planeta", assegura l'alcaldessa de Catarroja, Lorena Silvent.

La proposta mediambiental planteja com de manera lúdica i divertida la població més jove pot ser partícip i protagonista del canvi i aportar la seua llavor en favor de la sostenibilitat. A més, a cada participant també se li proporciona una sèrie de recomanacions amb les quals es poden contribuir a fer un món més sostenible, des de mantindre els carrers i parcs nets fins a seguir les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar) o controlar l'ús de l'aigua per no malbaratar este recurs vital tan necessari. En definitiva, xicotets gestos que poden canviar el món.

Destacats